Premier League

Az Arsenallal és a Chelsea-vel kaszálnánk

A Swansea-Arsenal és a Chelsea-Bournemouth meccsekkel nyernénk a hétközi Premier League fordulóban.

Győzelmet várunk kedden az Arsenaltól. - Fotó: Archív

Swansea-Arsenal
Tipp: Arsenal
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A Swansea a legutóbbi fordulóban óriási meglepetésre hazai pályán győzte le a Liverpool együttesét az angol bajnokságban, azonban szombaton jött a pofáraesés, a walesi csapat mindössze döntetlenre volt jó a negyedosztályú Notts County ellen, így újrajátszásra kényszerül az FA Kupában.

Ezzel szemben az Arsenal pihent a hétvégén, egy hete pazar játékkal 2-1-re győzte le a Chelsea együttesét, s jutott be a Ligakupa fináléjába, míg azt megelőzően 4-1-re verte a Crystal Palace-t az Emirates Stadionban.

Ahogy lezárult az Alexis Sánchez átigazolása körüli hercehurca, úgy kapott szárnyra az Arsenal s jobbnál jobb játékkal rukkol ki. Ha pedig ehhez hozzátesszük azt, hogy most Henrih Mhitarjan személyében egy húzóember is csatasorba áll, hiányzója gyakorlatilag nincs - egyedül Santi Cazorla marad ki biztosan - a csapatnak, továbbá, hogy jóval nagyobb játékerőt képvisel, mint a Swansea, a felek utolsó három egymás elleni tétmeccsén rendre a londoniak diadalmaskodtak, akkor nem kérdés, hogy mely csapatra fogadunk kedden.

[2522984] 2018-01-30 20:45:00 Swansea - Arsenalx;

Chelsea-Bournemouth
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.25 @ Tippmixpro

Kötelező győzelem előtt áll a Chelsea, hiszen a harmadik helyen álló londoni alakulat a 12. pozícióban lévő Bournemouth alakulatát látja vendégül a Stamford Brdige-en.

A hazaiak kiköszörülték az Arsenal elleni csorbát, az FA Kupában 3-0-ra nyertek vasárnap a Newcastle ellen, ezzel szemben a vendégek gödörben vannak, hiszen az utolsó öt tétmeccsükből csak egyszer nyertek, a harmadosztályú Wigan ellen pedig igen nagy pofonba néztek bele a kupában nem is oly rég.

A délieknél a szerdai meccset Tyrone Mings, Jemain Defoe és Harry Arter is biztosan kihagyja, míg a hazaiaknál David Luiz, Willian, Alváro Morata, Cesc Fábregas és Thibaut Courtois játéka kérdéses, ám vélhetően tudják vállalni majd a játékot.

A felek utolsó öt egymás elleni tétmeccsét a Chelsea nyerte meg, emellett a gárdák formája és a hazai pálya előnye is a londoni csapat mellett szól, így a Kékekre tesszük a pénzünket szerdán.

[2522986] 2018-01-31 20:45:00 Chelsea - Bournemouthx;
hatharom.com
Swansea-Arsenal Arsenal
Chelsea-Bournemouth Chelsea
@1.88
Fogadási határidő: 20:45