Átigazolás

A Real Madrid nagy dobására utalnak a jelek

  • gb1
megosztom

Órákon belül zárul az átigazolási piac, azonban lehet, hogy még egy szenzációs transzfer nyélbe üttetik.

Csak kapkodja az ember a fejét, hiszen olyan tempóban zajlik az utolsó néhány nap - hamarosan azonban lezárul az átigazolási piac, de lehet még lesz igazi csattanója az amúgy sem túl eseménymentes időszaknak. Mauro Icardi instagramjának és egy argentin újságírónak köszönhetően ugyanis a nemzetközi sportsajtó egyhangú véleménye, hogy az Inter sztárcsatárja a blancóknál landol január 31. éjfél előtt.

Icardit már régóta emlegetik a spanyol fővárosi csapattal egy lapon, de ezek elcsendesedtek miután Zinedine Zidane mester kijelentette, hogy semmilyen nagy igazolást nem tervez a téli transzfer periódus alatt.

Hétfőn este aztán rendesen felbolydult az internet. Az első pletykákat Leandro Montoya argentin újságíró szolgáltatta, aki azt tweetelte ki, hogy a 24 éves játékos Madridba repült, és 106 millió euróért hamarosan a blancók játékosa lesz, méghozzá az Inter hozzájárulásával.

Az ügyet az tetézte igazán, hogy maga a játékos este nyolc tájékán a következő feliratot ábrázoló képet instázta: "Ha megtanulsz elengedni, azáltal csak gyarapodsz" - képaláírásként pedig annyit írt "Chau Chau", amin nem nagyon van mit magyarázni.

 

Chau Chau 👋🤔

Mauro Icardi (@mauroicardi) által megosztott bejegyzés,

Az eddigi szezonban 24 meccsen 18 gólnál járó támadóért cserébe - a busás összeg - mellett állítólag Mateo Kovacic-ot is megkapná a milánói klub.

Vajon a BL- és spanyol bajnoki címvédőnek sikerül nyélbe ütni ezt a galaktikus átigazolást? Hamarosan megtudjuk.

megosztom