Spanyol foci

Gólgazdag meccsen 1.75-ért nyerhet a Celta Vigo

A forduló zárómeccsén a magyar fogadók a hazait favorizálják, de könnyű szívvel bízhatunk a gólokban is.

A spanyol élvonal 21. fordulójának zárómeccsén a Real Betis a Celta Vigo otthonába, az Estadio de Balaidosba látogat. A hét elejére többnyire kevésbé érdekes párharcok maradnak a La Ligában, most azonban érdemes lehet bekapcsolni a TV-t, hiszen a két remek támadófocit játszó csapat meccse gólgazdag találkozót ígér.

1x2    
Celta Vigo Döntetlen Real Betis
1.75 3.70 4.15

A hazai gárda rendkívül kiegyensúlyozott mérleggel rendelkezik, és jelenleg 28 egységgel a 8. helyen áll. Ezidáig idegenben sokkal jobban muzsikálnak, mint saját közönségük előtt, hiszen 8 győzelmükből 5-öt a túráikon gyűjtöttek be. Legutóbbi 4 meccsükön nem kaptak ki, de mind három sikerük idegenben született, bár közben otthon a Real Madridot is elcsípték egy 2-2-es döntetlenre.

Az égszínkék-fehér csapat támadósora a Barcelona mögött a második leghatékonyabb a ligában, Iago Aspas immár 12, míg Maxi Gómez 9 találatnál jár.

A remek gólérzékenységre azonban gyakran érkezik válasz, hiszen eddigi meccseiken 70%-ban esett a mindkét csapat lő gólt opció. Mivel Juan Carlos Unzué vigói mesternek továbbra sincs hiányzója, így hétfőn a teljes keret a hadra fogható lesz.

A két megállíthatatlan Celta ász. fotó: http://www.libertaddigital.com

A vendégek szezonja ezidáig óriási hullámvasút, hiszen hiába kezdték remekül a bajnokságot, és meglepetésre az első harmadot ostromolták, novemberre elfogyott a lendület. A visszaesést az utóbbi hetekben olyan sikerekkel sikerült feledtetni, mint a városi rivális Sevilla "idegenbeli" 5-2-es, vagy a Real Madrid-verő Leganes 3-2-es legyőzése. Az éllovas katalánokat ugyan nem sikerült megállítani (5-0-lal gázoltak át rajtuk), de Quique Setien mester fiai így is a középmezőnyben, a 13. helyen állnak, és egy győzelem - a sűrű tabella miatt - a 7. helyig katapultálná őket. 

Pechjükre a csapat legjobb góllövője, a 6 pályára lépésen 7 gólt szerző fiatal paraguayi támadó, Antonia Sanabria sérüléssel bajlódik, így biztosan nem lép pályára, de veszélyben a kezdő kapus Adán játéka is. Legutóbbi két idegenbeli meccsüket azért így is behúzták, és ez nyugtalanító lehet a hazaiaknak.

   iroda fogadói elég egyoldalúan vélekednek a meccsről, hiszen 10-ből heten a Celta Vigo sikerében bíznak - a döntetlenre 22%, míg a vendég győzelemre egészen csekély 6% fogadott.

Bár minőségileg a hazai csapat a favorit, de az otthoni bukdácsolásuk és a Betis idegenbeli sikerei révén bármelyik irányba eldőlhet a hétfői párharc, érdemesebb lehet behúzni a mindkét csapat lő gólt + 2.5 gólnál több opciót, amely szintén annyit fizet mint a hazai siker. (@1.80)

[2580744] 2018-01-29 21:00:00 Celta Vigo - Betisx;
240918