Átigazolás

Az oddsok alapján meglepő kérője lett Giroud-nak

Komoly játékoskeringő alakulhat ki az Arsenal-Dortmund-Chelsea hármas tengelyen.

Pontosan egy hete számoltunk be arról, hogy az Arsenal centikre került Pierre-Emerick Aubameyang megszerzésétől. A dortmundiak gólvágója egyelőre még mindig a BVB-hez tartozik, de egybehangzó angol sajtóhírek szerint hétfőn vagy kedden megtörténhet a hivatalos bejelentés is, így a Bundesliga egyik legjobb támadója a Premier League-ben folytathatja a pályafutását.

Giroud marad Londonban? archív

A jól értesült sportsajtó azonban az üzlettel kapcsolatban megszellőztette, hogy a francia válogatott Olivier Giroud is az transzfer része lehet, oly' módon, hogy az Arsenalból a Dortmundhoz távozik.

Az egyik angol bukmékeriroda egy héttel ezelőtt 2.75-ös szorzón kínálta Giroud dortmundi szerződését, ám ez most módosítani volt kénytelen, miután egy másik sztárcsapat is megjelent a radaron.

A hétvége előtt még tutinak tűnt, hogy Edin Dzeko elhagyja Rómát a Chelsea kedvéért, ám valami történhetett az elmúlt napokban, hiszen a bukik erre a transzferre 1.10-ról 1.50-re emelték a szorzóikat. Ezzel párhuzamosan pedig Giroud is képbe került a Chelsea-nél, akinek Londonon belüli klubváltása jelenleg ugyanannyit fizet, mint a dortmundi székhelyváltás. Hogy mit szólnának ehhez az Ágyúsok szurkolói, az nem kérdés, aligha kapna dicséretet Wenger, hogy az újabb közvetlen riválisnak sikerült eladni egy Arsenal-játékost.

A Chelsea-nek biztosan kell egy csatár, de egyelőre a belga Michy Batshuayi lepasszolása sem oldódott még meg, akit korábban éppen a Dortmunddal hoztak szóba.

A csapatoknak még szűk három napjuk van pontot tenni az ügyletek végére, így hamarosan kiderül, hogy ebből a hármasfogatból mi sül ki.

Olivier Giroud klubja 2018. február 1-én
Dortmund 4.50
Chelsea 4.50
Fenerbahce 21.00