Nemzetközi foci

Ha fociőrült vagy, ezt a dátumot jól jegyezd meg

Február 25-én, vasárnap négy brutális rangadóra is sor kerül Európában.

Ugyan közel egy hónap választ el minket február 25-től, de már most szólunk, hogy erre a napra ne szervezzetek programot - leszámítva a meccsnézést -, ugyanis négy nagyon komoly rangadóra kerül sor Európában. 

Kezdésként kora délután a Manchester United és a Chelsea méri össze a tudását a Premier League-ben, vagyis Jose Mourinho volt csapatával néz farkasszemet. 

Mourinho az első csatát elveszítette utódja ellen. - Fotó: AP

A folytatásban az Old Traffordról a Wembleyre irányul a figyelem, ugyanis késő délután a Ligakupa keretén belül az Arsenal és a Manchester City feszül egymásnak. Igazi presztízscsata, de talán az Ágyúsoknak fontosabb ez a derbi, hiszen amíg Pep Guardiola fiai a bajnoki címet már félig zsebben tudhatják, illetve versenyben vannak a BL- és FA Kupa-trófeáért is, addig a londoniaknak ez az egy esélyük maradt, hogy ne zárják kupa nélkül a 2017/2018-as szezont.

Ki nyeri az angol Ligakupát?    
Manchester City Arsenal
1.45 2.90

Este sem lesz érdemes elmozdulni a televízió elől, ugyanis a Ligue 1-ben február 25-én mérkőzik meg egymással a PSG és az Olympique Marseille is, amit francia földön csak a "Le Classique"-nak neveznek. Ugyan a Marseille bajnoki címről szövögetett álmai ekkorra már lehet szertefoszlanak, de az őszi drámai 2-2 után biztosan feltüzelten lépnek majd a Parc des Princes gyepére.

Ha nem a francia klassziskust válsztjuk, akkor még mindig ott lesz Olaszországból a Roma és az AC Milan küzdelme. Tény, hogy idén egyik csapat sincs harcban a Serie A-trófeáért, de ez akkor is egy véres rangadónak ígérkezik. 

2018-02-25