Olasz foci

Gólzáporos római siker születik Milánóban?

A forduló legizgalmasabb találkozóján a Lazio és a Milan gólparádét rendezhet a San Siróban.

Az elmúlt évek egyik legérdekesebb és leggóldúsabb párosítása újabb fejezetéhez érkezik, vasárnap kora este a Milan a Laziót fogadja hazai pályán. Noha a közelmúlt milánói sikert ígér inkább, Simone Inzaghi csapata brutális formában termeli a gólokat.

A Sasok ugyanis hetek óta hihetetlen formában vannak, tucatszámra lövik a gólokat, amely a tabellán egészen a harmadik helyig repítette őket, megelőzve ezzel a sokáig bajnokesélyesnek kikiáltott Inter gárdáját is. Hét közben például úgy nyertek Szavicsék 3-0-ra, hogy nem számíthattak első számú gólfelelősükre, Ciro Immobilére, aki könnyen lehet, hogy a Meazzában sem lép majd pályára.

   
Milan Döntetlen Lazio
2.45 3.20 2.75

Elsősorban persze az olasz válogatott játékos termelte a gólok, de Milinkovics-Szavics, Anderson és Luis Alberto is remekül muzsikál.

Nem véletlen, hogy a Lazio az utolsó nyolc meccsén 25 gólt is szerzett.

A rómaiak azonban nem a legjobbkor találkoznak Gattuso csapatával, hiszen a viszontagságokkal teli decembert követően formába lendültek a piros-feketék, az Inter elleni kupasikert követően hét pont jött három meccsen Bonaventuráéknak. És bár igaz, hogy nem éppen a liga legerősebb csapatai ellen, ám a siker így is önbizalmat adhat a csapatnak.

"Biztos vagyok abban, hogy képesek vagyunk jól teljesíteni. A szezon elején idegenben rossz teljesítményt nyújtottunk a Lazio ellen és azt gondolom, hogy ez nem fog újra megtörténni. Jó mérkőzést játszhatunk ellenük. Megváltozott a hozzáállás és csapatként jobban teljesítünk" - idézi Bonaventura nyilatkozatát az acmilan.hu.

Ami a hiányzókat illeti, a Cagliari ellen kiállított Ricardo Rodríguez helyett Calabria lehet a balhátvéd, míg a vendégeknél óriási kérdés Immobile állapota.

Nehéz lenne egyértelmű esélyest kikiáltani a mérkőzésen, mindkét csapat mellett vannak érvek, de ha Immobile nem vállalhatja a játékot, az nagyban csökkenti az égszínkékek esélyeit.

Az 1X mellett egy pokoli statisztika szól, a Lazio egy 2015-ös kupameccset leszámítva évtizedek óta nem tudott nyerni a Milan vendégeként, ami hihetetlen adat.

A forma tehát a vendégek, a múlt a hazaiak javára billenti a mérleget, ami azt mondatja velünk, hogy hagyjuk békén a háromesélyes fogadási opciókat és gondolkozzunk a gólokban. Ha legalább három gól esik, 1.70-szeres pénzt nyerhetünk, míg ha mindkét csapat betalál, 1.55-szörös pénzt kaszálhatunk a    -nál.

[2588541] 2018-01-28 18:00:00 AC Milan - Laziox;
2018-01-27;55
2018-01-28;55
241306