La Liga

Három tippet ajánlunk a Valencia-Real meccsre

A lehető legrosszabbkor jön a Valencia elleni idegenbeli rangadó a Real Madrid számára.

Két egymás után aratott győzelmet követően sokan már úgy érezték, kilábalt a gödörből a Real Madrid, ám szerda este a király gárda rácáfolt a bizakodókra, hiszen óriási meglepetésre hazai pályán 2-1-re kikapott a Leganestől és ezzel kiesett a spanyol kupából.

A találkozó után Zinedine Zidane magára vállalta a felelősséget és emellett elismerte, hogy immáron inog alatta a kispad is. Egybehangzó sajtóhírek szerint ez is igaz is, állítólag Florentino Pérez már az utódot keresi, ha pedig nem sikerül a továbbjutás a BL-ben, akkor idény előtt elköszönnek a francia mestertől Madridban.

1x2    
Valencia Döntetlen Real Madrid
4.65 4.25 1.61

Ilyen hangulatban vajon hogyan lehet jól teljesíteni?

A Real Madrid öltözőjében közel sem ideális a légkör, a játékosok önbizalma a béke feneke alatt van, a kulcsemberek formán kívül játszanak immáron hetek óta, a lehetőséghez jutó fiatalok pedig nem tudják kihúzni a gödörből a csapatot.

A Leganes elleni kupameccsen CR7, Bale, Kroos és Marcelo is pihenőt kapott, így vélhetően ők a Valencia ellen már újra ott lesznek a kezdőben, ugyanakkor ez sem garancia arra, hogy meg is nyeri a Madrid a meccset.

Márpedig ez rendkívül fontos lenne a blancóknak, hiszen éppen a Denevérek állnak közvetlenül előttük és mivel vesztett pontok tekintetében csak két pont a fórjuk, egy sikerrel a Real felléphetne a dobogó harmadik fokára.

[2580741] 2018-01-27 16:15:00 Valencia - Real Madridx;5

Csakhogy a Mestallába nem nyerni járt az utóbbi időben a Real, hiszen utoljára 2013-ban egy ötgólos meccsen (3-2) tudta legyőzni a Valenciát, azóta két hazai siker mellett egy döntetlen született.

Az idei szezont tekintve a Valencia ráadásul nem áll rosszul a hazai pályán megvívott rangadókkal: az Atlético és a Barcelona elleni döntetlent ért el, a Bilbaót, a Sevillát és a Celta Vigót pedig legyőzte. Az egyetlen kakukktojás a Villarreal elleni decemberi ütközet, ahol a Sárga Tengeralattjáró 1-0-s sikerrel távozott.

Ami viszont rossz hír a hazaiaknak, hogy a legutóbbi fordulóban Vezo és Gabirel is kipirosozta magát a védelem közepéből.

Fogadói szempontból véleményünk szerint egyértelmű a helyzet, az érték a hazai szorzóban bújik meg, hiszen a bukmékerek nem mertek nagyon izmozni a Real szorzójával, mivel a nagy népszerűsége miatt így is rengetegen fogadnak majd a kettesre. Így viszont közel ötszörös szorzót fizet a hazai és bőven kettes odds felett az 1X is, de érdemes lehet a gólos piacokon is szétnézni.

  • Valencia vagy döntetlen@2.25
     
  • Vendégcsapat góljainak a száma 2,5 alatt@1.60
     
  • Mindkét csapat szerez gólt + gólszám 2,5 - Igen és több@1.55
[2580741] 2018-01-27 16:15:00 Valencia - Real Madridx;
240918