FA Kupa

A Liverpoolra és a Tottenhamre fogadunk

A Vörösök a West Bromwichot fogadják, míg a Spurs negyedosztályú csapathoz látogat az FA Kupa szombati játéknapján.

Győzelmet várunk a Vörösöktől szombaton. - Fotó: Twitter

Liverpool-West Bromwich
Tipp: Liverpool
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Noha a West Bromwich kezd formába lendülni, a birminghami csapatnak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a kupára fecsérelje az erejét. A WBA ugyanis hiába verte a Brightont, majd lopott el egy pontot az Everton otthonából, még mindig kiesőhelyen tanyázik a Premier League-ben, ráadásul három pont a hátránya a biztos bennmaradást érő, 17. helyezett Stoke-kal szemben.

A Liverpoolnak ugyanakkor kötelező komolyan vennie a sorozatot, hiszen a Ligakupából kiesett, a bajnoki címre esélytelen, a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc közé bejuthat a Porto ellen, de onnantól gyakorlatilag már underdog lesz mindenki ellen. Az FA Kupában viszont van esélye a csapatnak, főleg, hogy a Swansea elleni égést megelőzően parádés futballal, 4-3-ra győzte le hazai pályán, az egész Angliát oktató Manchester City együttesét.

Ha pedig mindehhez hozzátesszük azt, hogy Jürgen Klopp minden kulcsjátékosra számíthat, míg a kiegészítő focistái közül már csak kettő maródi, akkor nem kérdés, hogy kire fogadunk szombaton.

[2694822] 2018-01-27 20:45:00 Liverpool - West Bromwich Albionx;

Newport-Tottenham
Tipp: Tottenham -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A Tottenham hasonló cipőben jár, mint a Liverpool, ám a Spursnek a BL-ben jóval nehezebb dolga lesz, hiszen a nyolcaddöntőben, a tavalyi finalistával, a Juventusszal találkozik. Avagy a londoni csapatnak sem árt, ha figyel az FA Kupára, főleg, hogy a mindössze negyedosztályú Newport csapatával kell megküzdenie a negyedik fordulóban.

A hazaiaknak jól megy az utóbbi hetekben, s biztos, hogy ez lesz a év meccse számukra, s mindent megtesznek majd a továbbjutásért, azonban a tény még tény marad, a walesi csapat csak a nyolcadik helyet foglalja el a League Two-ban, avagy a szombati feleket perpillanat 71 helyezés választja el egymástól.

Noha biztos, hogy Mauricio Pochettino egy-két helyen változást eszközöl - komoly hiányzója egyébként nincs a csapatnak, sőt mindössze Danny Rose marad ki biztosan -, a szóhoz jutó játékosok is bőven jobbak, mint a hazaiak legjobbjai. Arról nem is beszélve, hogy a "másodhegedűsök" kettőzött erővel lépnek majd pályára, hiszen bizonyíthatnak, hogy helyük van a csapatban a szezon legfontosabb időszakában, illetve - akit érint - az azt követő világbajnokságon. Így pedig abszolút nem lenne meglepő, ha a Tottenham legalább két találattal legyőzné a negyedosztályú Newport alakulatát.

[2694833] 2018-01-27 18:30:00 Newport - Tottenham Hotspurx;
hatharom.com
Liverpool-West Bromwich Liverpool
Newport-Tottenham Tottenham -1
@1.95
Fogadási határidő: 18:30