Tipp

Olasz kiscsapatok meccsén találhatjuk meg a tutit!

  • varin

Két pocsék csapat találkozik vasárnap este Crotonéban. Az oddsok viszont indokolatlanul hasonlóak.

Fotó: CalcioMercato

Sok érdekes olasz derbi lesz a hétvégén, hiszen a Roma a Sampdoriát, a Milan a Laziót fogadja, míg a Juventus a Chievóhoz látogat. Távolról sem tűnik első ránézésre óriási rangadónak viszont a Crotone-Cagliari találkozó, ahol két nagyon gyengén teljesítő gárda randevúzik egymással. Mivel az olasz bajnokságban idén akad néhány rendkívül gyenge csapat, még így sem állnak az említett együttesek kiesőhelyen, ám ez hétvégén változhat a Crotone esetében. Véleményünk szerint azonban megéri a hazaiakra fogadni, annak ellenére is, hogy az oddsok szinte azonosak.

Amíg ugyanis Walter Zenga csapatánál nem csak mindenki bevethető, de új igazolások is érkeztek, akik akár szerepet is kaphatnak, addig a Cagliarinál kulcsjátékosok egész sora hagyja ki a kirándulást.

   
Crotone Döntetlen Cagliari
2.35 3.10 3.05

A szárdoknál ugyanis Nicoló Barella (20/3), Joao Pedro (19/6) és Leonardo Pavoletti (18/5) eltiltatta magát, míg Marco Sau (17/1) sérüléssel bajlódik, ami a számok nyelvén azt jelenti, hogy

a Cagliari idei 21 lőtt góljából 15 nem lép pályára vasárnap délután.

Különösen nagy formabeli különbségről nem beszélhetünk, a Crotone utolsó kilenc meccséből hetet elveszített, míg a Cagliari utolsó nyolc találkozójából csak egyszer nyert. Optimistábban azonban a hazaiak lehetnek, hiszen ők a múlt héten 3-0-ra tudtak nyerni a Verona vendégeként.

Ebben az évezredben ötször találkoztak a csapatok, ezeken 3-1-1 a mérlege a Crotonénak hazai pályán és mind az öt találkozó legalább három góllal ért véget.

Véleményünk szerint ezúttal egyértelműen a hazaiak az esélyesebbek, a szárdok a kulcsjátékosok nélkül valószínűleg még gólt sem fognak szerezni idegenben. A nemzetközi bukik 1.70 körüli szorzón adják a hazai győzelmet úgy, hogy a döntetlent kivesszük a pakliból, ez pedig igencsak value fogadásnak tűnik.

hatharom.com
Crotone DNB
Odds: 1.70
[2588537] 2018-01-28 15:00:00 Crotone - Cagliarix;
2018-01-27;55
2018-01-28;55
241306