Német foci

Itt a kiváló alkalom a triplázásra a Bundesligában

A Frankfurt pocsék teljesítményt nyújt otthon, de egy remire jó lehet a Gladbach ellen - a magyar fogadók is így vélik.

Péntek este 20:30-kor a német élvonal 20. játéknapjának nyitómeccsén az Eintacht Frankfurt a Borussia Mönchengladbach csapatát fogadja.

1x2    
Frankfurt Döntetlen Gladbach
2.35 3.30 2.85

Érdekes párosításnak ígérkezik, hiszen a sasok ugyan szárnyalnak az utóbbi időben, de sikereik nagy része idegenben született - ebben a viszonylatban csak a Bayern München előzi meg őket. A Commerzbank-Arenában azonban csak két győzelemre futotta eddigi kilenc meccsükből (2-3-4), igaz a listavezető bajorok és a második Leverkusen is csak 1-0-ra verte őket a saját közönségük előtt.

Egy győzelem, ha ideiglenesen is, de a második helyig repítheti a sasokat. fotó: faz.net

A statisztikák alapján Niko Kovac mester az utóbbi 15 év legjobb frankfurti edzője, sőt egy pénteki győzelemmel az utóbbi 28 év legkiemelkedőbb tavaszi rajtját is ő tudná felmutatni.

A rutinos Gladbach mester, Dieter Hecking eredményei ugyan kevésbé lenyűgözőek, azonban csapata így is tartja magát az élbollyal, annak ellenére is, hogy zsinórbán három idegenbeli zakóval a zsebben érkeznek Frankfurtba. Kilenc idegenbeli meccsükön szép számban estek a gólok is, 15 lőtt mellé 19-et kaptak válaszul. Ráadásul túráikon 80%-ban ők kapják az első gólt, és ezáltal kapaszkodniuk kell, hogy visszajöjjenek a meccsbe.

Fogadási szempontból ideális meccsnek tűnik mindkét csapat szerez gólt, melyre 1.60-os oddsot kapunk, valamint a döntetlen megjátszása, melyet a    sportfogadói is hasonlóan vélnek, hiszen majd' 50%-uk erre tippelt az irodánál. A hazaira 33%, míg a vendégsikerre 18% voksol, tehát nincs teljes egyetértés a valóban háromesélyesnek tűnő találkozón.

forrás: tippmixpro.hu

Bár a csikók kerete jóval erősebb, de a formákat elnézve, és a tabellán elfoglalt helyük alapján is mindkét gárda számára megfelelő lehet a pontosztozkodás.

[2544089] 2018-01-26 20:30:00 Eintracht Frankfurt - Mönchengladbachx;
239384