Átigazolás

Ingyen elengedheti a PSG Neymart a Realhoz, egy feltétellel

Az erősen pletykaszagú információk szerint ha a PSG révbe ér, Neymar ingyen a Realhoz kerül.

Még alig száradt meg a tinta Neymar párizsi szerződésén, máris új pletykák láttak napvilágot a brazil sztár kapcsán. A goal.com információi alapján ugyanis a Real Madrid komolyan érdeklődik a korábbi Barcelona-sztár iránt és a világ legdrágább játékosa is vevő lenne az üzletre. Ezeket a pletykákat persze eddig is hallhattuk eleget, az viszont meglepetésként érhet mindenkit, hogy állítólag Párizsban is hajlanának a játékos elengedésére, egy feltétellel.

   
  1 x 2
Valencia-Real Madrid 4.55 4.20 1.60
PSG-Montpellier 1.15 7.25 13.50

Az oldal csütörtökön délután arról írt, hogy a PSG teljhatalmú ura, Nasser Al-Khelaifi ígéretet tett Neymarnak, hogy ha a párizsiak megnyerik a Bajnokok Ligáját, akkor ingyen elengedi őt a Real együtteséhez. Erre egyébként jelenleg 5.75-ös szorzóval fogadhatunk a    -n.

Ez persze nagyon durva lépés lenne a részéről, hiszen egy spanyol lap nemrég arról írt, nyárra már be van tárazva egy 250 milliós ajánlat a brazil játékosért, márpedig a 0 és a 250 millió között igencsak számottevő a különbség.

Ha szeretünk hinni az összeesküvés-elméletekben, még akár azt is gondolhatnánk, hogy a Real Madrid majd odaadja a továbbjutást a PSG-nek, így segítve őket a végső győzelemhez és spórolva maguknak negyedmilliárdot.

Azon viszont nem csodálkoznánk, ha a Real Madrid robbantana egy nagyot az átigazolási piacon, hiszen Gareth Bale nemigen szerettette meg magát Madridban, Cristiano Ronaldo pótlására lassan komolyan gondolni kell, a csapatnak valószínűleg tragikusan végződik a szezonja és amúgy is rég vett egy igazi csillagot Florentino Pérez.

Fotó: Archív

Érdekes mindenesetre az egész ügy, hiszen Al-Khelaifi korábban kategorikusan kijelentette, hogy Neymar marad, de a 25 éves játékos fizetéscsökkentésbe is belemenne, hogy a Bernabeuba igazolhasson.

A Real Madrid a szerdai szégyenteljes kupakiesést követően hétvégén újabb pofont kaphat, hiszen Ronaldóék a Valencia vendégei lesznek a Mestallában. Madridban igen nagy mumusnak számít a Turia-parti csapat, hiszen 2013 óta nem tudtak nyerni a Denevérek vendégeként, az utolsó tíz meccsükből pedig csak 3-at nyert meg a Real. Ennek fényében nem árt elgondolkozni az 1x-en 2.12-szeres oddsért.

[2580741] 2018-01-27 16:15:00 Valencia - Real Madridx;