Férfi kézi Eb 2018

A franciákkal és a szlovénokkal kaszálnánk -napi tippek ez Eb-re

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden játéknapra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 9/6 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek a középdöntő utolsó játéknapjára.

Fotó: cro2018.ehf-euro.com/ Sasa Pahic Szabo

Horvátország-Franciaország
Tipp: Franciaország +3,5
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Az Eb talán legnagyobb meccsére van kilátás szerda este, hiszen a házigazda horvátok a legnagyobb favorit franciák ellen lépnek pályára. A bukmékerek nyitásnak a gallokat hozták ki esélyesebbnek, ám a piac eltolta az oddsokat és immáron a házigazda a favorit.

A horvátok megítélésén sokat dobhatott, hogy négy góllal legyőzték a norvég csapatot, merthogy azt megelőzően azért közel sem nyújtott meggyőző teljesítményt Lino Cervar alakulata. Hogy a norvégok elleni siker mennyit dob majd a csapat játékán, az majd kiderül, mindenesetre a franciák ettől nem fogják tele rakni a nadrágjukat.

Karabaticék elképesztő profizmussal hozzák eddig a meccseiket, ha kell lassítják a játékot, mint a svédek ellen, ha kell akkor rohannak, mint legutóbb a szerbek ellen. Az erővel is okosan sáfárkodnak, nem kapkodnak, rendre azt a játékot veszik elő, amellyel leginkább megfoghatják az ellenfelet.

Márpedig a horvátokat több dologgal is meg lehet fogni, hazai közönség ide vagy oda, abszolút háromesélyesnek gondoljuk ezt a párharcot. Az elődöntős szereplés szempontjából óriási a tét, így inkább a kevés gólos meccs felé hajlunk, így pedig a franciákra kínált eltolt hendikep elég biztonságos tippnek tűnik.

Szlovénia-Csehország
Tipp: Szlovénia
Odds: 
1.37 @ Tippmixpro

Annak köszönhetően, hogy a szlovénok legyőzték a spanyolokat kedden, még mind a szlovénoknak, mind a cseheknek van esélyük arra, hogy bejussanak a torna elődöntőjébe. Ehhez viszont az kell, hogy nyerjenek szerdán, míg a német-spanyol mérkőzés döntetlennel záruljon. Mindegyik eredményre van esély, de szerintünk a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy Szlovénia legyőzi Csehországot, s este majd szurkolhat a döntetlenért a derbin.

Merthogy a szlovénok kedden óriási bravúrt hajtottak végre, öt góllal, 31-26-ra verték meg Spanyolországot. Vujovics pedig annyira űzte, hajtotta játékosait, hogy Blagotinseknek például időkérés közben azt mondta: "Ha Canellas kicselez, itt helyben megöllek téged és magam is." Avagy a szlovénok motivációjával biztos, hogy nem lesz gond, harapnak majd és legalább 110 százalékot raknak ki a pályára.

Egyébként is ők a favoritok, hiszen egyrészt magasabb játékerőt képviselnek, mint a csehek, másrészt közel három órával többet tudtak pihenni a szerdai találkozóra, ami a végjátéknál már sokat nyomhat a latba.

hatharom.com

Horvátország-Franciaország Franciaország +3,5
Szlovénia-Csehország Szlovénia
@1.71
Fogadási határidő: 16:00