Angol foci

Négyszerező ötletünk van a Cityk csatájára

megosztom

Él még a remény a csodára és a kiscsapat nem fogja olcsón adni a bőrét a megsebzett égszínkékek ellen.

Kedden 20:45-kor a Carabao Cupra keresztelt angol Ligakupában a Bristol City a rekordokat döntögető, ám Liverpool által megsebzett Manchester City együttesét fogadja a párharc második felvonásán.

Jön a második bristoli csoda? fotó: mancity.com

Beharangozónkban elsőként a hazai csapat háza táján nézünk szét. Miután az előző körben kiejtették a Vörös Ördögöket nem mondhatnánk, hogy kifogytak a szuflából a kupában, hiszen az elődöntő első meccsén csak a ráadásban kapott góllal győzték le őket De Bruyne-ék. A továbbjutáshoz egy hibátlan meccset kéne lehozniuk, ám ha a realitások talaján akarunk maradni, nehéz elképzelni, hogy összejöjjön nekik a bravúr.

1x2    
Bristol City Döntetlen Manchester City
10.00 5.50 1.20

A képlet ugyanis sokat változott a United legyőzése óta, hiszen a vörösbegyek minden sorozatot figyelembe véve immár 5 meccs óta nyeretlenek, ebben az időintervallumban 5 zakó és 1 iksz jött össze, ráadásul találati arányuk is siralmas, hiszen 12 gólt kaptak és mindössze 3-at rúgtak. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy mindent egy lapra feltéve fognak küzdeni, és ami bizalomra adhat számukra okot, hogy az utóbbi 9 találkozójukon nyolcszor  betaláltak az Ashton Gaten. Ami kevésbé ígéretes az az, hogy legutoljára karácsonykor nyertek, és ha ez nem lenne elég, hiányzók sora is nehezíti a mester, Lee Johnson dolgát. 

Bristol City#eng-bristol_city#5

Az ellenfél trénerének, Pep Guardiolának a terve minden bizonnyal az volt, hogy a párharcot már az első találkozón eldöntse, sokak meglepetésére azonban csak egy utolsó pillanatos sovány győzelemre futotta az Etihadban.

A csapat egyik fő problémája, hogy nem tudják megóvni kapujukat az ellenféltől, legutóbbi 5 meccsükön egyaránt betaláltak opponenseik - a Pool hatalmas meccsen négyet vágott nekik, de a Watford, Burnley, Bristol City és a Newcastle is sikeresen iratkozott fel az eredményjelzőre. 

Az előzetes információk alapján a katalán mester egy bivalyerős kezdőt fog nevezni a meccsre, és a hétvégi negyedik körös FA-kupa meccsen ad majd pihenőt sztárjainak.

A továbbjutó kiléte aligha lehet kérdéses, de mivel a kupákban gyakrabban fordul elő meglepetés így a téttel csínján bánjunk. Jó opció lehet a mindkét csapat lő gólt, amelyre a     1.85-ös oddsot ad, valamint bátrabbaknak ajánljuk az 1-0-ás hendikep ikszet - tehát, hogy a Manchester City 1 góllal nyer - mivel tisztes helytállást várunk a hazaiaktól. Ezt a tételt 3.95-ös szorzóval lehet fogadni.

[2685496] 2018-01-23 20:45:00 Bristol City - Manchester Cityx;
megosztom