Bulvár

Mire fogadjunk, ha egy babával akarunk nyerni?

  • varin
megosztom

Beindultak a találgatások, Alice vagy Arthur lehet Kate Middletonék harmadik gyermekének neve.

Fotó: Evening Standard

Két és fél éves immáron Charlotte, cambridge-i hercegnő, aki William herceg és Kate Middleton hercegné második gyermeke George után. A hercegi pár azonban újabb gyermeket vár, amely nem meglepő módon ismét sportfogadók százait tartja lázban. Babaszakértővel ugyan nem rendelkezünk a Hathármon, de az ilyen eseményeket mindig szívesen vesézzük ki fogadási szempontból is, hiszen egyáltalán nem tűnik ördögtől valónak, hogy valami ilyen opcióval nyerjünk.

Ahogyan tettük ezt 2015 tavaszán is, amikor is arra az érdekes anomáliára figyeltünk fel, mely szerint néhány bukméker közel sem azonos oddsot kínál arra a baba nemére. Akik figyelmesek voltak, akár 1.80-as, 1.90-es oddsot is elkaphattak azzal, hogy végül George után kislány érkezett, míg a baba nevét illetően a második legnépszerűbb választás, a Charlotte lett a nyerő, pedig a játékosok úgy gondolták, az Alice lesz a befutó - ahogyan idén is.

A baba érkezését 2017 októberében jelentették be hivatalosan is, várható születési ideje pedig április.

A bukmékerek ezúttal kicsit óvatosabbak, egyelőre nem tudják megjósolni, hogy milyen nemű is lesz a kicsi, bár ismételten vannak olyan oldalak, ahol a kislány számít favoritnak. A nevet illetően egyelőre a két és fél évvel ezelőtti favorit opciók vezetnek, vagyis jelen állás szerint Alice vagy Arthur lehet a baba, nemtől függően.

Korábban ugyan a lehetséges opciók között volt a Diana, ám hiába támogatta volna Erzsébet királyné is, hogy ez legyen a kicsi neve, a közvélemény nem örült volna, így idén nincs az esélyesek között.

Fogadási szempontból nincs igazán jelentősége, de a hírek szerint mivel sem George, sem Charlotte születése nem volt izgalommentes, Kate Middleton ezúttal az otthonszülést választja majd.

Hogy milyen nemű is lesz a baba, azt alighanem a szűk királyi családon kívül még senki sem tudja. A bukik először a fiút favorizálták, mivel a bejelentés utáni első eseményen kék kabátban jelent meg Kate, míg most már inkább a lányra érkeznek be tétek, mivel azóta viszont jóval gyakrabban látják rózsaszín kabátban.

Milyen nemű lesz William és Kate harmadik gyermeke?
Fiú Lány
1.83 1.83

A neveket illetően egyelőre azok a favorit opciók, amelyek voltak korábban is. "Két évvel ezelőtt is rendkívül sokan fogadtak arra, hogy ikreket vár Kate, így nem meglepő, hogy mostanság is érkeznek be erre az opcióra tétek. Nagy ünnep egyébként ez a fogadóknál, hiszen ahogy az elmúlt két alkalommal, ezúttal is nagy mennyiségű pénzösszeg várható a játékosoktól mind a gyerek nemére, mind pedig a nevére" - nyilatkozta az egyik brit buki szóvivője.

Érdemes lesz tehát bújni a különböző pletykalapokat, valamint a szakértők jóslását a baba nemére és nevére, hiszen egy ilyen fogadási típusnál olykor előfordul, hogy a bukmékerek alulértékelnek, esetleg nem helyén kezelnek majd egy hírt. Mivel azonban a királyi családban gyakran választanak tradicionális neveket, jó választás lehet, ha mindkét favoritra teszünk egy kis összeget, avagy ha kockáztatni szeretnénk és biztosak vagyunk benne, hogy ismét lány érkezik, akkor az Alice mellett a Victoria lehet befutó.

Érdemes lesz a következő hetekben figyelemmel kísérni a Hathárom oldalát, hiszen bőségesen fogunk még foglalkozni ezzel a fogadással.

Mi lesz a harmadik gyermek neve?
Fiú Odds Lány Odds
Arthur 9.00 Alice 8.00
James 13.00 Victoria 15.00
Philip 15.00 Elizabeth 15.00
Alexander 15.00 Grace 16.00
Henry 17.00 Alexandra 15.00
megosztom