Férfi kézi Eb 2018

A macedónokkal és a franciákkal nyernénk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden játéknapra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 8/5 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek a középdöntő utolsó előtti játéknapjaira.

A macedónok akár az ötödik helyért is csatázhatnak a végelszámoláskor. - Fotó: cro2018.ehf-euro.com

Macedónia-Csehország
Tipp: Macedónia +2,5
Odds:
1.30@ Tippmixpro

Noha Spanyolországtól nagyon kikapott vasárnap Macedónia, kedden javíthat a balkáni csapat. A macedónok ugyanis a csehek ellen lépnek pályára, akiket, ha legyőznek, akkor nagy valószínűséggel az ötödik helyért játszhatnak a végelszámoláskor. Mindez pedig óriási teljesítmény lenne Filip Kuzmanovszkiéktól, akik legmerészebb álmaikban sem gondoltak volna erre.

A cseheket ugyanakkor nem szabad leírni, de az igazsághoz hozzá kell tenni azt, hogy eddig roppant mód szerencséjük volt. A spanyoloktól irgalmatlan nagy pofont kaptak, a dánok lebecsülték őket, sajnos mi is, míg Németországtól úgy kaptak ki hárommal, hogy a németeknél voltaképp áll a bál. És persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a keret 95 százaléka nincs hozzászokva ilyen intenzív terheléshez, s nagyjából egy NB I-es ligaválogatottnak felelnek meg.

Mindezek után úgy véljük, hogy a macedónoknak jó esélye van a sikerre, de, ha nem így történne, akkor sem gondolnánk azt, hogy a csehek legalább három találattal lenyomnák Kiril Lazarovékat.

Szerbia - Franciaország
Tipp: Szerbia +9,5
Odds: 
1.35@ Tippmixpro

A szerbek már biztosan nem játszhatnak elődöntőt, de éppen ez lehet a franciák legnagyobb gondja. Karabatic szerint az, hogy ellenfelük tét nélkül játszhat, megfogja nehezíteni a dolgukat, hiszen úgy játszhatnak a világ legjobb csapata ellen, hogy az égvilágon semmi veszítenivalójuk nincs.

A franciákról már korábban leírtuk, hogy mennyire taktikus és rutinos csapat. Pontosan annyi energiát fognak elfogyasztani ezen a meccsen, ami feltétlenül szükséges a magabiztos győzelemhez. A kötelező kategóriába tartozik ez a számukra, hogy aztán utolsó körben jöjjön a horvátok elleni csúcsmeccs. Francia győzelmet várunk, de csak egy számjegyűt.

hatharom.com

Macedónia-Csehország Macedónia +2,5
Szerbia - Franciaország Szerbia +9,5
@1.72
Fogadási határidő: 18:15
megosztom