Angol foci

A Liverpool vendég sikere a nap tutija

A Premier League 24. körében a Swansea a Liverpoolt látja vendégül. Klopp mesteri támadó-gépezetére nincs ellenszer az utóbbi időben, és hétfőn folytatódhat a menetelésük.

1x2    
Swansea Döntetlen Liverpool
8.75 5.50 1.28

A Pool komoly önbizalommal várhatja a forduló zárómeccsét, hiszen az idei kiírásban elsőként nekik sikerült megverni a megállíthatatlannak hitt Manchester Cityt. A Klopp alatt folyamatosan fejlődő Mohamed Salah vitte a prímet a 4-3-ra megnyert thrillerben, de az egész csapat remek karaktert mutatott ismételten.

Az egyiptomi támadó 18 gólnál és 6 asszisztnál jár. fotó: archív

Félnivalójuk nincs persze, hiszen az odavágón 5-0-ra győzték le a hattyúkat a karácsonyi meccsnapon, és immár 18 tétmeccs óta veretlenek - amelyből 13-t be is húztak - igaz, a tavalyi kiírásban pont a kis csapatok ellen ment nekik kevésbé a játék.

Liverpool#eng-liverpool#5

A Swansea is pozitív lélektannal érkezik a találkozóra, hiszen hétvégén az újrajátszott FA-kupa meccsükön kiejtették a Championshipben szereplő Wolves-t, azonban a teher folyamatosan ott van a vállukon, hogy a szezon végén akár osztályt is cserélhetnek a második vonalat vezető farkasokkal. A walesi csapat december végén kinevezett trénere, Carlos Carvahal eddigi öt meccséből csak egyet bukott el, és a PL-ben öt pontot gyűjtött a lehetséges kilencből, tehát szignifikáns javulás van a csapat háza táján.

A javuló szériájuk ellenére semmi okunk azt feltételezni, hogy pont az utolsó helyen álló walesiek fogják megállítani a vörösöket, erről pedig a    fogadói is hasonlóan vélekednek, 90%-uk húzta be a vendéget - 6% ikszre, és mindössze 4% tippel hazai sikert.

Jó ötlet lehet a vendég győzelem + 2.5 gól fölötti opció, hiszen a Pool meccsein rendszeresen ez a forgatókönyv, és ezzel 1.70-szeresre emelhetjük a rendkívül alacsony szorzót.

tippmixpro.hu

[2522981] 2018-01-22 21:00:00 Swansea - Liverpoolx;
237903