Heti műsor

A héten győzteseket avatunk Ausztráliában és Horvátországban

A héten véget ér az idei első Grand Slam, a férfi kézi Eb, ugyanakkor jó pár topligás találkozó is vár ránk. Heti műsor.

A Chelsea az Arsenallal játszik szerdán. - Fotó: Twitter

A hét eseményei

Angliában hétfőre maradt a Swansea-Liverpool (H: 9.50 D: 4.85 V: 1.30) ütközet, amely meccsnek a vendégcsapat az esélyese. Kedden és szerdán az Angol Ligakupa elődöntőinek visszavágót rendezik, előbb a Bristol City-Manchester City (H: 10.25 D: 5.50 V: 1.20), majd a Arsenal-Chelsea (H: 2.95 D: 3.30 V: 2.15) ütközet kerül terítékre. A manchesteri csapatnak egy gól az előnye, míg a londoni derbit a gól nélküli odavágó miatt a Chelsea várja jobb helyzetből.

Hétvégén az FA Kupára összpontosítunk a szigetországban, amikor is a Yeovil-Manchester United, a Newport-Tottenham, a Liverpool-West Bromwich, a Chelsea-Newcastle és a Cardiff-Manchester City találkozók emelkednek az átlag fölé.

Németországban a 20. fordulót rendezik a Bundesligában az előttünk álló hétvégén, amikor is Szalai Ádámék a Bayern München vendégei lesznek, a Dortmund a Freiburgot fogadja, Gulácsi Péteréknél a Hamburg vizitál, míg Dárdai Pál Herthája Bremenbe lesz hivatalos.

Spanyolországban hétközben a kupára összpontosítunk, amikor is a negyeddöntők visszavágóit rendezik. Az Atlético Madrid 1-2-es eredménnyel utazik Sevillába (H: 2.85 D: 3.10 V: 2.30), a Valenciának egy gól az előnye az Alavéssal szemben (H: 3.45 D: 3.35 V: 1.90), a Real Madrid gyakorlatilag nyeregben van a Leganes ellen (H: 1.20 D: 5.50 V: 11.00), míg a Barcelona győzelmi kényszerben lép pályára az Espanyol ellen (H: 1.10 D: 7.25 V: 15.25), mivel Lionel Messiék 1-0-ra kikaptak az odavágón.

Hétvégén viszont már a bajnokik játsszák a főszerepet Hispániában, a nagyok közül a Barcelona az Alavést, az Atlético Madrid a Las Palmast fogadja, míg a forduló rangadóján a Real Madrid Valenciába látogat.

Olaszországban hétfőn a Juventus-Genoa (H: 1.18 D: 6.25 V: 14.00) meccsel ér véget a 21. forduló. Szerdán a korábban elmaradt Lazio-Udinese és Sampdoria-Roma mérkőzéseket pótolják, míg a hétvégén már a 22. fordulót tartják Itáliában. Szombaton a Chievo-Juventus, míg vasárnap a Spal-Inter, a Napoli-Bologna, a Roma-Sampdoria, és a játéknap rangadója, a Milan-Lazio érdemel említést.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2685495] 2018-01-24 21:00:00 Arsenal - Chelseax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni. A férfi kézilabda Európa-bajnokságon fokozódik az izgalom, hiszen a héten győztest avatunk Horvátországban. Női kézilabda kirakatcsapataink folytatják BL-szereplésüket, a Ferencváros a Buducsnosztot fogadja, míg a Győr a CSM Bukarest vendége lesz.

Az NFL-ben a Pro Bowlt rendezik, míg az Australian Openen győzteseket avatunk, hiszen mind az öt versenyszám véget ér. Mindezeken kívül pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosárlabda és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!