Német foci

2.56-szoros kombináció a Bundesliga vasárnapi meccseire

Vasárnap a német élvonal meccseiből húznánk hasznot - a Bayern-Werder és a Schalke-Hannover párharcokra fogadunk.

Idén is megállíthatatlan a lengyel válogatott csatár. fotó: archív

Bayern - Werder
Tipp: 1X2 + Gólszám 4.5 
Odds:
1.65 @ Tippmixpro

A Bayern München remekül kezdte a tavaszi szezont, első meccsükön komoly erődemonstrációt tartva idegenben 3-1-re verték a Bayer Leverkusent, pedig a gyógyszergyáriak a Bundesliga legjobb formában lévő csapata voltak a meccset megelőzően. A bajorok minden viszonylatban vezetik a német élvonalat, és impresszív hazai mutatójuk európai szinten is kiemelkedő. Legutóbbi 5 meccsükből 4-et nullára nyerték az Allianz Arenában, a gólzáporos győzelmek azonban idén eddig elmaradtak.

Vasárnap délutáni ellenfelük, a jelenleg osztályozó helyen álló Werder Bremen a formát tekintve jelenleg középcsapatnak számít - egy hete ikszelni tudtak a Hoffenheimmel, és decemberben a szétesett Dortmund otthonában még győzni is tudtak. Jól mutatja azonban, hogy mennyire szenvednek a Bayern ellen, hogy legutóbbi 14 meccsüket egytől egyig elbukták ellenük - ez jelenleg Bundesliga-rekord. A sok találat ellen szól azonban, hogy idegenben eddig sikerült többé kevésbe megfékezni ellenfeleiket a gólzáportól, eddig 9 meccsen csupán 9-et kaptak be.

Hiányzók tekintetében a bajoroknál néhány kulcsjátékos ugyan még mindig sérülésekkel küszködik, ez azonban a keret mélységének köszönhetően Heynckesnek nem okoz különösebb fejtörést. Ráadásul visszatérhet a kezdőbe a csapat egyik legfontosabb játékosa, a 15 gólnál járó Robert Lewandowski, aki egymaga hatot vágott a Werdernek az utóbbi öt párharcukon.

Mindezek szellemében mi a papírforma hazai sikerre fogadunk, de egy kis bónuszként olyan fogadást választottunk, amely nem valószínűsít hatalmas kiütést.

[2544075] 2018-01-21 15:30:00 Bayern München - Werder Bremenx;

Schalke - Hannover
Tipp: Schalke
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A csalódást keltő 2016/17-es kiírás után új trénerének köszönhetően szárnyra kapott Schalke a tabella második helyén telelhetett, azonban hamar visszarántották őket a földre, hiszen egy kijózanító 3-1-es pofonba futottak a Leipzig otthonában. Ezzel 11 meccses veretlenségi széria szakadt meg, aminek nyomása alól felszabadulva komoly pressziót tehetnek a hannoveriekre. A Veltins-Arenában eddigi 9 meccsükön 5-3-1-es mérleg mellé 16:10-es gólarányt produkáltak, azonban ha a tabella első harmadában akarnak maradni, a Hannover kaliberű középcsapatokat kötelező legyőzniük.

A vendég vörösök messze jobban teljesítenek hazai közönség előtt, bár gelsenkircheni szempontból kisebb aggodalomra adhat okot, hogy eddig egy meccset leszámítva összes túrájukon betaláltak, ezáltal a mindkét csapat lő gólt is egy jó opció lehet. Frissen feljutott csapatként nem véletlen, hogy a hazai meccsekre fókuszálnak, ez bevett "szokás" a hasonló helyzetben lévő együtteseknél. Mivel több sérült is nehezíti André Breitenreiter mester munkáját, így az amúgy is labilis védelmüket még könnyebben áttörheti majd a hazai csapat. 

A királykékek fiatal tréner-géniusza, Domenico Tedesco mivel teljes keretére számíthat, bizonyosak vagyunk benne, hogy kisakkozza a megfelelő összeállítást és győzelemre vezeti csapatát az idegenben zsinórban négy meccset bukó Hannover ellen.

hatharom.com
Bayern München - Werder Bremen 1X2 + GSZ 4.5 - hazai és kevesebb
Schalke - Hannover Schalke
@2.64
Fogadási határidő: 15:30