TipPics

Újabb százezres nyereményeket zsebelt be olvasónk - fotó

600 ezer forint egy meccsre? Olvasónk szintet lépett és az elmúlt hetek nyereményeit továbbra is ügyesen fialtatja.

'Pappnorbert9' nevű olvasónk hetek óta fosztogatja a Szerencsejáték Zrt.-t, ahogy arról korábban már beszámoltunk, a hatharom.com TipPics-rendszerébe feltöltött szelvények alapján az elmúlt szűk két hét alatt több, mint 3 millió forintot sikerült élő fogadásaival nyernie.

Szerdán és csütörtökön is folytatódott a nyertes széria, nem is akármilyen fogásokkal. Szerda éjszaka a brazil Vasco de Gama - Bauru mérkőzést követte kiemelt figyelemmel Notbert és remekül érzett rá ismét a nyerő tippre. A találkozó előtt jóval esélytelenebbnek vélt Bauru csapata a 44. percben megszerezte a vezetést, majd egy 84. percben esett góllal 2-0-ra meg is nyerte azt. Olvasónk nem sokkal a második találat előtt kezdte el pakolni a végeredmény kettes opciót, amelyre összesen 600 000 jó magyar forintot helyezett el, így a 0-2-vel - a feltöltött szelvények alapján - 410 000 forintot kasszírozott.

Csütörtök éjszaka sem alvással teltek a percek, ezúttal az Australian Open férfi páros találkozóiból választotta ki a Bryan-fivérek találkozóját. A világklasszis amerikai duó meglepetésre elbukta a nyitójátszmát a Mirnyi-Oswald párossal szemben, így élőben a nyer legalább egy szettet opció szép haszonnal kecsegtetett. Fordítottak is a Bryan-tesók, a 400 ezer forintot tétből pedig lett is gyorsan 170 ezer tiszta profit.

Emellett még a Leganes - Real Madrid kupameccsre is felment 200 000 forint, Asensio 89. perces góljánál pedig ismét csilingelhetett a kassza.

Az újabb fantasztikus nyereményekhez ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket.

Vajon mennyi pénzből sikerült ekkora összegekig eljutnia? Hogyan választja ki az adott mérkőzéseket? Esetleg van valami tuti receptje a sikerhez?
A Norberttel készült interjúnkból hamarosan a válaszokat is megtudhatjátok!

Kattinst a képre a részletekért!