Férfi kézi Eb 2018

A csehekkel és a dánokkal nyernénk - napi tippek az Eb-re

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden játéknapra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 6/4 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek a középdöntő első fordulójára, az odds 1.77-szeres.

Győzelemmel kezdhetik a középdöntőt a dánok. - Fotó: cro2018.ehf-euro.com

Szlovénia-Dánia
Tipp: Dánia
Odds:
1.31 @ Tippmixpro

A csehek elleni kisiklást követően sikerült javítaniuk a dánoknak, akik szerdán legyőzték a spanyolokat, így két ponttal érkeztek a középdöntőbe. Ezzel szemben a szlovénok csak egy egységet tudtak tovább hozni a csoportkörből, igaz, ez lehetett volna kettő is, ha nincs az a németek elleni igen érdekes végjáték.

A skandinávok a csoportkör végére elérték az üzemi hőfokot, s mivel nem tudták kimaxolni a csoportkört, így mind a három középdöntős meccsükön oda kell, hogy tegyék magukat, hogy elérjék céljukat. Nem lesz sétagalopp a szlovénok elleni meccs számukra, hiszen nyugati szomszédaink gyakorlatilag hazai pályán játszhatnak, igaz, ezt egyáltalán nem kapják meg a bíróktól.

A felek közt ugyanakkor komoly differencia van, főleg, hogy a szlovénok legjobbjai nincsenek ott a tornán, vagyis, ha a dánok tudják hozni azt, amit a spanyolok ellen, akkor igen nagy valószínűséggel győzelemmel kezdik a középdöntőt.

Németország - Csehország 
Tipp: Csehország +7,5
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

Most már egyértelmű, hogy a csehek az Eb meglepetéscsapatának számítanak. Ez lehet számukra a "nagy torna", ilyen esetben pedig nem ritka, hogy a lendület - avagy flow - sokáig visz egy alakulatot. A csehek vállán semmilyen teher nincs, a középdöntőbe jutás már bravúr a részükről, viszont aligha engednek majd le, hiszen több kulcsemberük is élete formáját mutatja. 

A németek két remivel ugrottak be a második szakaszba, de a teljesítményük közel sem meggyőző. A pletykák szerint belső feszültségek vannak csapatnál, a szövetségi kapitány szakmai húzásai nem igazán tetszenek a húzóembereknek. Az ilyesmi nem jó előjel egy nagy világversenyen, a címvédő nem is játszik olyan meggyőzően, hogy tükörsima legyen számára ez a találkozó. Német győzelmet várunk, de nyolc gólon belüli eredménnyel. 

hatharom.com
Szlovénia-Dánia Dánia
Németország - Csehország  Csehország +7,5
@1.77
Fogadási határidő: Péntek 18:15