Francia foci

Félelmetes otthon a PSG, mi másra fogadnánk mint gólokra

Unai Emery csapata otthon immár zsinórban 33 meccsen nem talált legyőzőre - a kérdés csak az, mennyivel verik a Dijont.

Szerda este 21 órakor a francia élvonal 21. fordulójának zárómeccsén a Paris Saint-Germain a Dijon csapatát fogadja a Parc des Princes-ben. A két csapat őszi találkozóján a vörös-fehérek percekre volt csupán a pontszerzéstől, azonban egy késői Thomas Meunier gólnak köszönhetően végül a PSG örülhetett. Szerdán ennél sokkal simább meccs várható, lássuk tehát az összecsapás háttérét.

1x2    
PSG Döntetlen Dijon
1.05 11.50 24.00

Emery gárdája ellenállhatatlan formában van, és úgy tűnik, hogy senki nem állhat útjukba. Amennyiben nyernek, marad a 12 pontos előnyük a Marseille előtt, és nehéz elképzelni, hogy a végelszámolásnál bárki beelőzze őket.

Hazai mérlegük 10/10 győzelem, melyhez 34-7-es gólarány párosul, és eddigi összes ellenfelüket minimum 0-1-es hendikeppel verték.

Ellenfeleik ráadásul csak elvétve találnak be a Parc des Princes-ben, eddig ez 5 alkalommal sikerült, de az eredményjelzőn megközelíteni senki nem tudta a párizsiakat.

Paris Saint Germain#fra-paris_saint_germain#5

A vendég Dijon az eddigi szezonban vegyes képet mutat, hiszen a legutóbbi két fordulóban az utolsó Metz csapatával (1-1), és az osztályozó helyen álló Angers-szel sem bírtak (2-1-es zakó idegenben). Ennek ellenére tartják helyüket a középmezőnyben - jelenleg 10. helyen csücsülnek, ezt azonban főleg hazai eredményeiknek köszönhetik.

Az úton ugyanis 9 meccsükből csupán egy rendkívül sovány 1-2-6-ot tudnak felmutatni mellé 10-20-as gólaránnyal. Legutoljára októberben sikerült pontot szerezniük - bár a szerdai meccsnek nem is az a fő kérdése, hogy ez össze jön-e, hanem, hogy mennyire verik el őket.

A kezdőket illetően a Párizsnál Thiago Motta és Neymar játéka egyelőre kérdéses, azonban Thiago Silva és Layvin Kurzawa visszatérhet a kezdőbe, miután a Nantes otthonában még nem játszhattak, az ominózus bíró-eltiltást eredményező meccsen. Dani Alves helyén Thomas Menuier kaphat lehetőséget, így a korosodó brazil rápihenhet a hétvégi Lyon elleni rangadóra, Mbappé helyén pedig Di Maria játszhat.  A másik oldalon Olivier Dall'Oglio mester kénytelen lesz a legjobb védőjét, Papy Djilobodjit nélkülözni, akit a Metz ellen kiállítottak, más hiányzó ugyan nem nehezíti a dolgát, de az egyik legfontosabb emberét veszítette el Papy személyében.

[2525296] 2018-01-17 21:00:00 Paris Saint Germain - Dijonx

A PSG 1.05-ös oddsa elképesztően alacsony, azonban közel áll a realitáshoz. Jó fogadásnak tűnik az 1x2+Mindkét csapat lő gólt opció - a hazai és igen 2.15-öt, míg a hazai és nem 1.65-öt fizet a    -nál, mi inkább az utóbbira tennénk le a voksunkat.

A gólokat remekül lőtte be a Zrt, mivel az 1X2 + Gólszám 4.5 lett a vízválasztó - 1.85-öt ér a hazai és kevesebb, és a hazai és több is - erre viszont csak a fix kezdők tudatában érdemes fogadni.

[2525296] 2018-01-17 21:00:00 Paris Saint Germain - Dijonx;
238054