Angol foci

Ingyen tízszeres pénzt fizet az egyik iroda a bátor fogadóknak

  • varin

Aki a Stoke City kiesésére fogadott, most gazdag ember, hiszen már izgulnia sem kell a fogadásért.

Általános elképedésre Paul Lambertet nevezték ki a Premier League-ben szereplő Stoke City élére. A skót tréner eddig nem tudhat komoly edzői karriert maga mögött, 20-30%-os győzelmi mutatókat tud felmutatni minden csapatánál. Hogy vajon ő lesz-e az, aki képes kihúzni a csávából a piros-fehéreket, az jó kérdés, mindenesetre a szurkolókhoz hasonlóan a bukmékerek sem bíznak a 48 éves mesterben.

Stoke City#eng-stoke#5

A leghíresebb ír bukméker ugyanis úgy határozott, mindenkinek kifizeti a nyereményét, aki Lambert kinevezése előtt megfogadta a Stoke kiesését - ez több esetben 10 feletti szorzót jelent. Mint azt a fogadóirodánál írják, olyannyira elképesztő, hogy Britanniában Lambertet kérték fel megmentőnek, hogy néhány napja még 101-szeres pénzzel lehetett fogadni, hogy ő követi Mark Hughes-t a kispadon.

Miután a City hétfő este is vereséget szenvedett a bajnokságban, továbbra is kiesőhelyen találjuk Crouchékat a Premier League-ben, noha keretük a 12. legértékesebb az angol élvonalban.

Lamberték hétvégén nagyon fontos kiesési rangadó elé néznek, hiszen hazai pályán fogadják a Huddersfield csapatát. A Stoke sikerére 2.00-szeres szorzóval fogadhatunk a    -n, míg az angol bukik jelenleg a 18., kieső helyre jósolják a Cityt. Ha valóban kiesne a gárda, pénzünk 2.75-szörösét nyerhetnénk vissza.

[2522980] 2018-01-20 16:00:00 Stoke City - Huddersfieldx;
237903