Férfi kézi Eb 2018

Szinte minden magyar a magyarok ellen fogad - ismét

A Tippmixpro fogadói egyöntetűen a spanyol csapatnak szavaznak bizalmat az Eb második csoportmeccsén.

A magyar férfi kézilabda-válogatott második csoportmeccsén a 2013-as világbajnok spanyolokkal méri össze erejét, és az előjelek alapján piszok nehéz dolga lesz honfitársainknak.

1x2    
Magyarország Döntetlen Spanyolország
3.45 8.50 1.37

Az első párharcban a Dánia elleni kudarcra ugyan számítani lehetett, azonban nem ebben a formában, hiszen sokáig remekül tartották magukat Lékaiék. 

Nem eshetünk szét csapatként ennyire. Hatvan percből áll egy meccs, tehát hiába nézzük az első negyvenet, inkább az utolsó húszról kell beszélni, mert az nem történhet meg még egyszer, ami akkor. 

- mondta a meccs után a Veszprém irányítója.

Ha ez az összeomlás nem lenne elég baj, vessünk egy pillantást a spanyolokra, akik egy lehengerlő 32-15-ös győzelemmel kezdték a tornát Csehország legjobbjai ellen.

A fogadók az északi csapat ellen sem bíztak bennünk, és ez most sem változott, mindössze 4% remél magyar sikert hétfő este. 10% szerencsevadász húzta be az ikszet, a döntő többség pedig úgy érzi, hogy ajándék az 1.37-es szorzó - a Tippmixpro fogadóinak  86%-a spanyolokat "várja" győztesnek.

fotó: tippmixpro.hu

Nem túl jó előjel, hogy legutóbb 2008-ban vertük meg az ibériai együttest, bár a tavalyi vb-n csupán egy szoros 31-29-el maradtunk alul.

Tippmestereink minden nap összeállítanak egy kombit a kontinenstornára, melyben hétfőn a mi meccsünk is szerepel, és ide kattintva tudjátok megtekinteni.