Premier League

Magabiztos győzelmet arathat a Manchester United

Hétfő este a Vörös Ördögök három mérkőzést követően győzhetik le ismét a Stoke City csapatát.

Magabiztos győzelmet arathat a Manchester United. - Fotó: Twitter

A Premier League 23. fordulójának zárómérkőzésén a Manchester United a Stoke csapatát látja vendégül az Old Traffordon. A találkozó toronymagas esélyesei a Vörös Ördögök, de nem szabad elfelejteni, hogy a hazaiak már három ütközet óta nem tudják legyőzni a Fazekasokat, ennek vetnének véget José Mourinhóék.

1x2    
Manchester United Döntetlen Stoke
1.20 6.00 12.00

A sikerre pedig minden esélye megvan a hazaiaknak, hiszen a vendégek igen pocsék formában vannak jelenleg a kiesést jelentő 18. helyen állnak a Premier League-ben.

A Stoke az elmúlt nyolc tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni, perpillanat zsinórban három vesztes ütközetnél tart, hétvégén pedig óriási meglepetésre a negyedosztályú Coventry ellen kapott ki, s esett ki az FA Kupából.

Annak a zakónak végül az lett az eredménye, hogy a klub elnöksége felmentette Mark Hughes menedzsert munkavégzése alól, így az Old Traffordon egy alkalmi stáb meccsel majd Eddie Niedzwiecki vezetésével.

Az ideiglenes szakmai csapatnak pedig nem lesz egyszerű feladata, egyrészt ugye fel kell rázni a társaságot, amely nagyon mélyen van, másrészt Jesé Rodriguez és Glen Johnson sérült, míg Ryan Shawcross, Erik Pieters és Bruno Martins Indi játéka kérdéses, ugyanakkor az új szerzemény, Moritz Baur bemutatkozhat a Cityben.

[2522968] 2018-01-15 21:00:00 Manchester United - Stoke Cityx;5

Ami a manchesterieket illeti, a United szépen lassan kezd magára találni, hiszen a kínos, Bristol City elleni Ligakupa-kudarcot követően elért három döntetlen után az utóbbi két találkozóját egyaránt 2-0-ra nyerte meg José Mourinho alakulata. A Vörös Ördögök előbb a Premier League-ben, idegenben verték az Everton csapatát, majd hazai pályán múlták felül a Derby Countyt az FA Kupában.

A formajavulás mellett annak is örülhet a portugál menedzser, hogy egyre kevesebb játékosát kell nélkülöznie. Romelu Lukaku, Chris Smalling és Marouane Fellaini már a Derby ellen is játszott, Michael Carrick kérdéses, hogy leülhet-e a kispadra, biztosan már csak Zlatan Ibrahimovic és Eric Bailly marad ki hétfőn este.

Mindezek után nem meglepő, hogy a fogadóirodákban a Manchester United a mérkőzés toronymagas esélyese, a     háromesélyben mindössze 1.20-szoros szorzót kínál a hazai sikerre, a döntetlen hatszoros, míg a vendéggyőzelem 12-szeres oddson fogadható.

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a MU a felek utolsó három egymás elleni meccsén nem tudott nyerni, s bő egy éve a Stoke 1-1-es remit ért el az Old Traffordon. Igaz, azt megelőzően a City valamennyi Premier League-es mérkőzés elbukta Manchesterben...

A bukik szerint egyébiránt óriási esély van a gólzáporra, a magyar állami iroda mindössze 1.45-szörös pénzt fizetne ki arra, ha legalább három találat születne hétfőn este, viszont, ha mindkét csapat gólt szerezne, akkor a feltett tétünk 1.95-szörösét kapnánk vissza.

[2522968] 2018-01-15 21:00:00 Manchester United - Stoke Cityx;
237903