Heti műsor

El leszünk kényeztetve a héten!

Férfi kézilabda Eb, Australian Open, NFL főcsoport döntők és jobbnál jobb topligás meccsek várnak ránk a héten.

Az Inter a Romát fogadja vasárnap. - Fotó: FourFourTwo

A hét eseményei

Angliában hét elején az FA Kupa harmadik körének újrajátszásaira fókuszálunk, többek közt ismétel a Chelsea is, a Kékek a Norwich együttesét fogadják (H: 1.18 D: 5.50 V: 11.50) szerdán.

A Premier League-ben hétfőn Manchester United-Stoke (H: 1.20 D: 6.00 V: 12.00) mérkőzést rendeznek, míg a hétvégén a Brighton-Chelsea, az Arsenal-Crystal Palace, a Burnley-Manchester United, a Manchester City-Newcastle és a Southampton-Tottenham ütközetek emelkednek az átlag fölé.

Németországban a 19. fordulót rendezik a Bundesligában az előttünk álló hétvégén, amely játéknap nyitómérkőzése a Hertha-Dortmund ütközet lesz. A rekord bajnok Bayern München a Werder Brement fogadja, Gulácsi Péterék Freiburgba utaznak, míg Szalai Ádámék a Leverkusen csapatát látják vendégül.

Spanyolországban hétközben a kupára összpontosítunk, amikor is megkezdődik a sorozat negyeddöntője, s valamennyi nagyágyú érdekelt lesz benne. Hétvégén viszont már a bajnokik játsszák a főszerepet Hispániában, a nagyok közül a Real Madrid a Deportivót, az Atlético Madrid a Gironát fogadja, míg a Barcelona a Betis vendége lesz.

Olaszországban ismét útjára indul a labda, vasárnap a Napoli az Atalanta (H: 3.50 D: 3.40 V: 2.00), a Milan a Cagliari (H: 3.50 D: 3.40 V: 2.00) vendége lesz, a Lazio a Chievót (H: 1.25 D: 5.50 V: 9.75), Nagy Ádámék a Beneventót (H: 1.70 D: 3.60 V: 4.65) fogadják, míg a forduló rangadóján az Inter és a Roma (H: 2.20 D: 3.45 V: 3.00) feszül egymásnak a San Siróban.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2588531] 2018-01-21 20:45:00 Inter - Romax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni. Férfi kézilabdázóink folytatják szereplésüket a horvátországi Európa-bajnokságon, a mieink hétfőn a spanyolokkal, szerdán a csehekkel játszanak. Női kirakatcsapataink közül a Ferencváros a Kecskemétet fogadja, míg a Győr az MTK-t látja vendégül a héten.

Az NFL-ben jönnek a főcsoport döntők, kezdődik az Australian Open, mindezeken kívül pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosárlabda és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!