TipPics

900 ezer forint egy hétvége alatt? Lehetséges!

Olvasónk folytatja a bukmékerek megkopasztását, a hétvégén újabb busás nyereményeket könyvelhetett el.

'Pappnorbert9' nevű olvasónk napok óta töltögeti fel nyertes szelvényeit a TipPics-rendszerünkbe, január eleje óta a nyereményeinek az összege már a 3 millió forintot is meghaladta.

Olvasónk elsősorban élő fogadásokkal operál, méghozzá meglehetősen kiváló hatékonysággal. Múlt hét pénteken számoltunk be róla, hogy szerdán és csütörtökön nagyjából 700 ezer forintot kasszírozott, most pedig örömmel számolhatunk be arról, hogy a nyerő széria a hétvégén is folytatódott.

Pénteken a portugál Chaves - Guimares meccsel nagy malaca volt Norbertnek, hiszen a hazaiak a 96. percben értékesített büntetővel nyerték meg a találkozót 4-3-ra.

Szombatra két tuti is jutott  - legalábbis a szorzók alapján biztonságosabb tippek voltak -, az NFL- és a magyar kézimeccs is simán leesett, de az igazán nagy kasszát egy négyes szorzójú kettes kötéssel húzta ki, melyen az Atlético Madrid győzelme és a Lipcse-gólok szerepeltek. Ez a két meccs 300 000 forintos profitot generált.

Vasárnapra maradt talán a legnagyobb fogás. Olvasónk a Sociedad - Barcelona találkozón 2-2-es állásnál fogadta meg a katalánok sikerét, és mivel összesen ezt 400 000 forinttal tette meg, csak az a találkozó is közel 300 ezres nyereményt jelentett a számára.

Péntek

Szombat

Vasárnap

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

Kattints a képre a részletekért!