Premier League

A Crystal Palace és a West Bromwich meccseivel nyernénk

A Crystal Palace-Burnley és a West Bromwich-Brighton mérkőzésekkel nyernénk szombaton.

Legalább két gólt várunk a Crystal Palace meccsén. - Fotó: Twitter

Crystal Palace-Burnley
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A Crystal Palace Roy Hodgson irányításával megtáltosodott, elkerült a kiesőzónából, sőt már csak három pontra van a 10. helyezett Watfordtól. Mindez annak köszönhető, hogy a korábbi angol szövetségi kapitány rendbe rakta csapata támadójátékát, amit jól példáz az Arsenal és a Southampton ellen szerzett két-két gól.

A Burnley a szezon meglepetéscsapata eddig, az utóbbi hetekben viszont kipukkadt a lufi, hiszen december közepe óta nem tudott nyerni. Ezt pedig arra lehet visszavezetni, hogy a Sean Dyche edzette csapata egyrészt kiismerhető lett, másrészt a védekezése már koránt sem olyan stabil, mint amilyen volt. Ezen intervallum alatt ugyanis 11 gólt kapott a Burnley, míg az azt megelőző 19 összecsapáson 14-et.

Mindkét félnek jól jönne a siker, a vendégeknek azért, hogy kimásszanak a gödörből, míg a hazaiaknak azért, hogy még távolabb kerüljenek a veszélyzónától. Többek közt ezért, illetve a tavalyi londoni eredményüket alapul véve is legalább két gólt várunk a felek szombati összecsapásától.

[2522965] 2018-01-13 16:00:00 Crystal Palace - Burnleyx;

West Bromwich-Brighton
Tipp: Vendég csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

Megtört a jég, augusztust követően az elmúlt hétvégén tudott ismét tétmérkőzést nyerni a West Brom. A birminghami csapat az FA Kupában diadalmaskodott, méghozzá a negyedosztályú Exeter otthonában. Az a siker úgy kellett a csapatnak, mint egy falat kenyér, ugyanis a sikertelenségnek köszönhetően már négy pontra vannak a kék-fehérek a biztos bennmaradást jelentő 18. pozíciótól.

Szombaton sorsdöntő meccs vár a WBA-ra, hazai pályán fogadja ugyanis az újonc Brighton együttesét, amely alakulat végső soron a kiesés elkerüléséért küzd. Azonban a vendégek összességében jól teljesítenek idén, magabiztosan haladnak afelé, hogy jövőre is a Premier League-ben szerepeljenek.

Nem vár tehát egyszerű meccs Gera Zoltán korábbi együttesére, ráadásul csak a hazaiaknak lesz veszítenivalójuk, hiszen, ha most sem nyernek, akkor még mélyebbre kerülnek, ráadásul a következő két fordulóban az Everton és a Manchester City vendégei lesznek, ahol reálisan még a pontszerzésre sincs sok esélyük perpillanat.

Győzelmi kényszerben lépnek tehát pályára Alan Pardew fiai, akikben benne van a siker lehetősége, de mi csak arra fogadunk, hogy a West Bromwich gólt szerez a Brighton ellen. Egyrészt ez már szeptember is összejött, másrészt a Hawthorns Stadionban a birminghamiek többek közt az Arsenal, a Manchester United és a Manchester City - kétszer - csapatai ellen is szereztek már gólt idén.

[2522972] 2018-01-13 16:00:00 West Bromwich Albion - Brightonx;
hatharom.com
Crystal Palace-Burnley Több, mint 1,5 gól
West Bromwich-Brighton Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
@1.89
Fogadási határidő: 16:00