TipPics

Olvasónk újabb 700 000 forintos nyereményt zsebelt be - fotó

Hatalmas szériában van 'Pappnorbert9', aki újabb fantasztikus szelvényeket töltött fel a TipPics-rendszerbe.

Néhány napja számoltunk be arról, hogy 'Pappnorbert9' nevű olvasónk pár nap leforgása alatt közel 1,5 millió forintos nyereményt könyvelhetett el a Tippmixpro felületén.

Norbi szériája azonban még nem ért véget, hiszen azóta újabb két vaskos profittal záródó napját osztotta meg velünk. Szerda és csütörtök este is szépen kaszált, hiszen összesen közel 700 000 forint profitot sikerült összehoznia focis tippjeivel.

Az előző cikkünk kommentszekciójában - nagy meglepetésünkre - páran kritikával illeték olvasónkat, aki azonban hozzászólásban reagált a véleményekre, ebből idéznénk most.

"Először is egy teljesen normális, beszámítható "átlagos" állampolgár/fogadó vagyok még ha a feltett összegek nem is ezt tükrözik. Én is onnan kezdtem, mint bárki más pár száz forintokból indulva jutottam el erre a szintre, szóval mindenkinek adott a lehetőség, hogy okosan építkezve és némi szerencsével sikeres fogadóvá váljon. Nyilván titokban mindenki tudja, hogy nem lehet "csak nyerni" így nekem is vannak néha veszteségeim, de megígérem, ha majd összejön annyi belőle, mint a bevételből, akkor töltök fel róla képet. További sikerekben gazdag évet kívánok mindenkinek! Fortuna legyen veletek! :)".

Természetesen ezúttal is jár a hatalmas gratuláció a nyereményekhez és várjuk a további nyertes szelvényekről készült képeket!

Ha Neked is vannak csodás nyertes szelvényeid, ne habozz, töltsd fel a TipPics-rendszerbe és oszd meg másokkal sikereidet!