Tippjáték

Kerülj be a Hathárom profi tippmesterei közé!

Legújabb tippjátékunkban lehetőséget biztosítunk, hogy megmutasd, vagy annyira profi sportfogadó, mint mi.

Két és fél hónapig tartó indoklásos tippligát indítunk a Hathárom oldalán, amelynek célja, hogy a játékosok megmutassák, nem csak nyerni tudnak, de jó gondolatok mentén, jó elemzésekkel ellátott tippekkel is képesek előrukkolni. A legjobb tippmesterek bekerülhetnek a Hathárom Protipp rendszerébe, amelyben díjazásban is részesülhetnek.

A tippelés megkezdéséhez kattints a képre!

Fontos azonban megemlíteni, hogy tippmesternek nem feltétlenül a legeredményesebb tippmestereket választjuk be, hanem azokat, akik amellett, hogy jó tippeket adnak, még képesek is bizonyítani szakértelmüket és profikhoz méltó sorokkal támasztanak alá egy elemzést.

A versenybe a 2018. január 12. és a 2018. március 31. között megrendezésre kerülő mérkőzésekre leadott legalább 31 szavas érdemi indoklással ellátott tippek számítanak bele. A kvalifikációhoz legalább 75 olyan mérkőzésre kell tippelned indoklással, amelyek kezdési időpontja a verseny ideje alatt van.

A sorrendet az elért profit határozza meg, de az indoklások minősége az elsődleges szempont, ami alapján kiemelkedhetsz a többi tippmester közül.

Kezdődhet tehát a tippelés, amely kiváló alkalom mindenki számára, hogy megmutassa, hogyan is kell profin elemezni egy mérkőzést és hogyan kell okosan, sokat nyerni!