Sportfogadás

Tovább mehet a Barca, de ilyen oddsot jobb kerülni

A Tippmixprónál a Barca - Celta kupavisszavágó a nap fogadása, és az óriásölő kis keltákat hiba lenne leírni.

Csütörtökön késő este 21:30-kor a Copa del Rey nyolcaddöntőjének visszavágóján a Barcelona a Celta Vigót fogadja a Camp Nouban. Messiék ugyan helyzeti előnyből várják a párharc folytatását, azonban az idegenben elért 1-1 nem egy életbiztosítás számukra.

   
Barcelona Döntetlen Celta Vigo
1.14 7.50 13.00

Ahogy azt beharangozónkban is megírtuk már, Valverde fiainak nem szabad félvállról venni a vigói brigádot, hiszen legutóbbi 5 egymás elleni meccsük mérlege csupán 2-2-1 a javukra.

A gránátvörös-kékek minden sorozatot figyelembe véve a legutóbbi 13 hazai meccsükön egyaránt minimum 2 gólt lőttek, tehát ha a védelmet sikerül stabilizálniuk, minden bizonnyal meglépik ezt az újabb akadályt a tökéletes szezon felé.

Dembélé gólra éhesen várja az újabb bevetést. fotó: archív

A magyar fogadók közül 10/8-an hasonlóan gondolkoznak, és a katalánok sikerére fogadnak - mindössze 4% hisz a Celta győzelmében. Bár laikusoknak ingyen pénznek tűnhet a Barca sikerének pakolása, azonban szembetűnő az is, hogy a tippelők 17% a döntetlenre teszi le a voksát - valószínűleg a busás szorzónak köszönhetően.

fotó: tippmixpro.com

Mivel a bajnokságot toronymagasan vezetik a katalánok, könnyen lehet, hogy az egyik legerősebb kezdő tizeneggyel állnak majd ki csütörtök este, annyi már biztos, hogy Valverde minden sztárját nevezte a találkozóra.

A meccset a Digi Sport2 élőben közvetíti.

[2678425] 2018-01-11 21:30:00 Barcelona - Celta Vigox;