Spanyol foci

Ez aligha lesz sétagalopp Messiéknek

A Spanyol Kupa visszavágóján a Barcelona a Celta Vigót fogadja hazai pályán. Messiéknek elméletileg gól sem kell.

   
Barcelona Döntetlen Celta Vigo
1.14 7.50 13.00

Elfogadhatónak nevezhető, 1-1-es eredményt ért el a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán a Barcelona Vigóban. A tartalékos kerettel elért döntetlen kedvező helyzetbe hozta Messiéket a hazai visszavágóra, ám ha van csapat, amely ellen nem mehet biztosra a gránátvörös-kék együttes, az bizony a galíciai legénység.

Az égszínkék gárda ugyan nincs jó formában, utolsó hat meccsükből csupán egyet nyertek meg, de ne felejtsük el, hogy olyan ellenfeleik voltak ebben az időszakban, mint a Barcelona kétszer, Real Madrid, Valencia, Villarreal és a tartományi derbin idegenben a Deportivo. Ezt tekintve az 1-3-2-es mérleg egyáltalán nem rossz. A katalánoknál ráadásul igencsak mumusnak számít a Celta, hiszen a 2006/07-es szezon óta csupán egy olyan volt, amikor a bajnokságban oda-vissza tudott volna nyerni a Barca.

A decemberi bajnokijukat például 2-2-re hozta le a Celta Barcelonában, amely csütörtökön továbbjutást érne.

Ami a sérülteket illeti, Unzué mester legjobbjaival utazhatott el Katalóniába, míg Valverde a második mérkőzésen már számít Messire és Suárezre is, Coutinho viszont sérülés miatt még hetekig nem lesz bevethető. Samuel Umtiti lesz a legfontosabb hiányzója Valverdének.

[2678425] 2018-01-11 21:30:00 Barcelona - Celta Vigox;5

A bajnoki 2-2-t megelőzően két nagy arányú bajnoki sikert könyvelhetett el hazai pályán a Barcelona a Celta ellen, 5-0, illetve 6-1 lett a katalánoknak. Na, ilyen gálára most nem számítunk, a Celta önbizalomtól duzzadva, vesztenivaló nélkül érkezik a Nou Campba.

Várható kezdőcsapatok
Barcelona (4-4-2): Cillessen - Roberti, Piqué, Mascherano, Alba - Dembélé, Busquets, Paulinho, Iniesta - Messi, Suárez
Celta Vigo (4-4-2): Sergio - Mallo, Gómez, Fontás, Jonny - Wass, Lobotka, Jozabed, Sisto - Aspas, Gómez
Forrás: barcablaugranes.com

A katalánok továbbjutása 1.03-as oddson fogadható, ami a vicc kategóriája. Mi ennél szorosabb, izgalmasabb mérkőzést várunk, legalább egy Celta-góllal. Ha tényleg betalálnak Aspasék és nyerni tud a Barca, pénzünk kétszeresét kaphatjuk vissza a    -tól, ami jó befektetésnek tűnik.

[2678425] 2018-01-11 21:30:00 Barcelona - Celta Vigox;