Australian Open

Sok pénzt ne áldozzunk a magyar szöszire

Kevés esély mutatkozik Stollár Fanny győzelmére a svájci Viktorija Golubic ellen az Australian Open selejtezőjében.

Csodásan indult számunkra az Australian Open selejtezője, ugyanis Piros Zsombornak sikerült kiharcolnia a továbbjutást, ami nem mellesleg kétszeres pénzt ért a fogadóknak - ezt meg is jósoltuk a fórumban, így akik tippmesterünkkel tartottak, busás haszonra tehettek szert.. A magyar játékos küzdésből ismét jelesre vizsgázott, hiszen a brékelőnyből 6-4-re elveszített első szettet követően a másodikban öt meccslabdát hárítva tudott kiegyenlíteni, majd megtört ellenfelén a döntő szettben 6-2-vel gázolt át. 

Pirosnak lesz ideje kipihenni a meccset, ugyanis csak pénteken kell pályára lépnie a selejtező 4. kiemeltje, a világranglista-107. Bjorn Fratangelo ellen. 

Csütörtökön is lesz azonban kiért szorítanunk, bemutatkoznak ugyanis a lányok, köztük Stollár Fanny is, aki pályafutása első Australian Open-mérkőzésére készül.

Nem volt szerencséje a magyar játékosnak a sorsolásnál, hiszen a 4. kiemelt Viktorija Golubicot kapta. A svájci lány ugyan jelenleg csak a világranglista 116. helyén áll, ám volt ő a top 50 küszöbén is. Tavaly sokáig nem jöttek neki az eredményeket, de aztán a szezon hajrájában négy elődöntőt játszhatott, így a téli felkészülésre jó szájízzel mehetett. 

Kevés esély mutatkozik Stollár továbbjutására. - Fotó: MTI

Golubic az elmúlt két esztendőben főtáblás volt Melbourne-ben, 2017-ben alanyi jogon, előtte pedig a selejtezőből küzdötte fel magát. 

A helvét lány jóval több WTA-rutinnal rendelkezik, és minőségibb játékot tud a pályára tenni. Ha nem fog ki nagyon rossz napot, akkor kevés esélye lesz Stollárnak a továbbjutásra. A magyar egyébként Brisbane-ben kezdte az évet, ahol a selejtező elő körében egy vele egy idős és hasonló szinten álló játékostól kapott ki két szettben. 

Véleményünk szerint Golubic is megoldja kettőben, amire 1.65-ös oddsot adnak az állami irodában. 

Fogadás a győztesre    
Viktorija Golubic Stollár Fanny
1.22 3.35
Fogadási határidő: csütörtök, 02:30