Spanyol foci

Duplázásra fel! Most sem ússza meg kapott gól nélkül a Real?

Szerda este 20:30-kor a Spanyol kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Real Madrid laza 3-0-ás előnyből fogadja a Numanciát a visszavágóra.

Zinédine Zidane gárdájának továbbra sem sikerült stabilizálni a jó teljesítményt és a hétvégi Celta Vigo elleni 2-2-vel újabb értékes pontokat buktak a bajnokságban. Ismét megerősítést nyert amit már rongyosra elemeztünk, hogy a fővárosi csapat kiszállt a bajnoki címért folyó harcból - lemaradásuk a listavezető Barcelonával szemben már 16 pont.

Bale visszatérése óta mindkét meccsén betalált. fotó: Archív

Jó hír a blancóknak, hogy a kupaforduló első meccsén a Nuevo Estadio Los Pajaritosban lehozott 3-0 által legalább azon nem kell aggódniuk, hogy egy újabb sorozatban is idő előtt búcsút kell inteniük a végső győzelem reményének. Mellesleg az a meccs sem volt sétagalopp, hiszen Bale ugyan már az első félidőben vezetést szerzett büntetőből, a meccs egészen a 89. percig 0-1 maradt, tehát sokáig jól tartotta magát a második vonalban szereplő hazai gárda.

A francia tréner a keddi edzést követően a következőket nyilatkozta: "Sokan azt mondják, hogy minden szar lett. Nem. A Celta elleni meccs után is a pozitívumokra fókuszáltam. Arra kell koncentrálni, hogy keményen dolgozzunk, és akkor szép eredmények jönnek majd ismét. Ami történik az mindenkinek a hibája, de főleg az enyém. Volt azonban két lélegzetelállító szezonunk, fontos, hogy ezt senki se felejtse el."

Zidane kissé kesű szájízzel ugyan, de hétfőn zsinórban másodszorra vehette át "Az év edzője" díjat a France Football magazintól.

A La Liga 2-ben negyedik - feljutás közeli - helyen tanyázó Numancia rendívül csalódott lehet az első felvonást illetően. Jagoba Arrasate mesternek a legfájóbb valószínűleg az, hogy zsinórban 16 meccs után ez volt az első alkalom, hogy csapata nem tudott betalálni az ellenfél hálójába. A Real elleni zakó után hétvégén csak egy 2-2 jött össze nekik az egyik sereghajtó otthonában, de minden bizonnyal determináltak lesznek, hogy a cserékkel felálló blancók ellen a búcsújuk szépre sikerüljön.

A madridiaknál a megnyugtató előny által - akár csak a Fuenlabrada ellen - ismét komoly rotálás várható, a kulcsjátékosok szinte biztosan pihenőt kapnak majd. Mivel a védő szekcióval amúgy is gondban van Zizou, könnyen lehet, hogy egy kevésbé tapasztalat kvartett fog Navas előtt húzódni, ezáltal a vendégek gólszerzésével egybekötött hazai győzelem elég jó értékkel kecsegtet.

Real Madrid- Numancia
hatharom.com
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt - Hazai és igen
@2.30
Fogadási határidő: 20:30
[2678423] 2018-01-10 21:30:00 Real Madrid - Numanciax;