Hathárom

Bombaformában rutinos tippmestereink - így áll a megújult Protipp

Eddig nagyon megérte rutinos tippmestereinkkel tartani a Protipp rendszerében. Íme a mérleg.

Másfél hónapja rajtolt el a Hathárom oldalán a megújult Protipp-rendszer, amelynek az volt az elsődleges feladata, hogy nyertes tippekkel örvendeztesse meg a fogadókat. Látva a számokat, kijelenthetjük, hogy ez sikerült is, hiszen a stabilan jól teljesítő tippmesterek plusszolnak, míg az összkép annak ellenére is pozitív szaldót mutat, hogy a top10 tippmester között nagy a fluktuáció.

Külön öröm számunkra, hogy a régi, öreg motoros tippmesterek egytől egyig plusszolni tudnak, így például Noemail, Tomihmv, mr.blonde, Moneymaker és varin is pluszt generált eddig a rendszerben.

A megújult rendszer eddigi statisztikái
Tippmester Nyertes tipp Vesztes tipp Profit
Tomihmv 6 2 +15.58
mr.blonde 3 0 +11.32
Moneymaker 6 3 +9.92
Noemail 2 0 +8.4
Varin 20 17 +5.32
Tippergreta 3 3 -3.84
prutyika 1 3 -5.70
Steve94 0 2 -8
szollosizola 5 8 -27.47

Mint az látható tehát, a kilenc tippmesterből öten plusszoltak eddig és noha éppen azért, mert a top10 tagjait nem mindig ugyanazok a nevek alkotják, nem feltétlenül érdemes nézni az összesített mérleget, ám

az összesítés így is pozitív eredményt mutat, ami eddig a rendszer sikerességét igazolja.

Rendszerünket természetesen folyamatosan vizsgáljuk, így a közeljövőben további változások várhatóak, ám továbbra is azon leszünk, hogy a legjobb tippmesterektől, a legjobb tippjeiket kapják meg a Protipp-rendszer követői, ráadásul továbbra is teljesen ingyen.

Ha felkeltette érdeklődésedet a rendszer, továbbra is ingyenesen tudsz feliratkozni a tippmesterekre.