Francia foci

2.25-ös szorzóért nyeretjük a Paris Saint-Germaint

A Bayern elleni zakó óta ellenállhatatlanul játszik a PSG, kapott gól nélkül azonban nem szokták megúszni.

A Ligue1-be frissen feljutott  Amiens SC nem volt túl szerencsés a Ligakupa sorsolásában, hiszen az ország legjobb csapatával néznek farkasszemet szerda este. 

1x2    
Amiens Döntetlen PSG
15.25 7.25 1.10

A bajnokságban jelenleg 13. helyen tanyázó csapat számára az időzítés ráadásul aligha lehetne rosszabb, hiszen a hétvégi kupameccsen a másodosztályú Sochaux verte péppé őket 6-0-ra - ezzel az amúgy is rossz passzban lévő brigádból valószínűleg a maradék önbizalmat is kiverve.

Szerdán folytatódhat a PSG ámokfutása. fotó: archív

A párizsiak szintén kupáztak a hétvégén, könnyed 6-1-gyel léptek át a Rennes csapatán, és semmilyen előjel nem utal rá, hogy ne gázolnának át az Amiens-on is szerda este a Stade de la Licornéban. Unai Emery már kedden megnevezte a 18 fős keretet, melyből csak Cavani, Pastore és Lucas hiányzik ugyan, de Neymar és Mbappé úgy tűnik, most sem kap majd pihenőt.

A két nyáron igazolt sztár egyaránt duplázni tudott a Rennes ellen, és a fehér mezesek kezdhetnek aggódni, hogy a duó újra belelendül majd a gólgyártásba.

Paris Saint Germain#fra-paris_saint_germain#5

Az esélyekről beszélni szinte bagatell dolog lenne, egy kérdést hagy nyitva a szerdai találkozó: mekkora különbséggel nyer vajon a PSG? Az előzményeket áttekintve szembetűnő, hogy ugyan Neymarék az utolsó 5 meccsüket egyaránt hendikeppel nyerték, azonban egy alkalommal sem úszták meg kapott gól nélkül.

Az Amiens ráadásul elég gólimpotens mostanában hiszen szintén legutóbbi 5 párharcukat figyelembe véve mindössze 3 gólt tudtak rúgni - itt a kiváló alkalom, hogy egy szépségtapasszal kompenzáljanak hazai közönség előtt.

hatharom.com
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt - Vendég és igen
@2.25
Fogadási határidő: 21:05
[2682061] 2018-01-10 21:05:00 Amiens - Paris Saint Germainx;