Tenisz

Nagy verést oszthat ki Fucsovics

  • Cesc18

A magyar játékos könnyed győzelem előtt áll a kínai Zhe Li ellen a canberrai Challenger nyolcaddöntőjében.

Fucsovics Márton a Pune ATP-torna után Ausztrália felé vette az irányt, és a canberrai Challenger-versenyt választotta felkészülési helyszínül az Australian Openre. A formája alapján akár még tornagyőzelemmel is hangolhat az év első Grand Slam-viadalára. Hétfőn nagyon magabiztos rajtot vett, a top 100-as Malek Jazirinek mindössze három játékot engedett. 

Könnyed győzelem előtt Fucsovics. - Fotó: index

"Ez jól ment. Az első pár játékban még meg kellett szoknom a pályát és a labdát, de aztán már el mertem engedni az ütéseket és éreztem, hogy én vagyok ma a jobb. Sajnálom, hogy a végén rosszullét fogta el 6-2, 5-1-es állásnál, jobbulást kívánok neki." 

Labdaéhség megvan, egyben érzem a játékomat egyre inkább, úgy érzem jöhet a következő! 

- írta Facebook-oldalán Fucsovics, és kitért arra is, hogy külön öröm volt számára, hogy magyarok is kimentek szurkolni a meccsére, ez extra motivációt ad neki. 

Fogadás a győztesre    
Zhe Li Fucsovics Márton
5.50 1.07
Fogadási határidő: szerda, 01:00

Jazirinél jóval könnyebb ellenfélnek számít a világranglista-272. Zhe Li. A kínai játékos tipikus Futures- és Challenger-versenyző, de ezeken a szinteken sem számít kiemelkedőnek. 

Fucsovics háza táján minden a legnagyobb rendben, nagyon jó formában és tele önbizalommal játszik, így pedig nem sok babér teremhet a jóval szerényebb tudású Li-nek. 

Ezt az oddsok is alátámasztják, hiszen a magyar továbbjutására mindössze 1.07-es oddsot kapunk az állami irodában. Külföldi bukiknál viszont a 2-0 1.40 körüli oddsal kecsegtet, míg a 19.5 játék alatt tippet 1.72-ért pakolhatjuk. Véleményünk szerint 3-5 játéknál többre aligha lesz jó a kínai.

  • Játékok száma - 19.5 alatt @ 1.72