Átigazolás

Máris megvan Coutinho utódja

Coutinho árának harmadáért pótolhatja Jürgen Klopp a Barcelonához távozó klasszist.

Szombaton este hivatalosan is bejelentették felek Philippe Coutinho átigazolását, a Liverpool 25 éves klasszisa 142 millió fontért lesz a Barcelona játékosa, ha a Barcelona és a futballista is megegyeznek egymással. Jürgen Kloppnak tehát sürgős pótlás után kell néznie, és a hírek szerint az utód napokon belül alá is írhat az Anfield Roadon.

Fotó: Archív

A beIN Sports információi szerint ugyanis már vasárnap orvosi vizsgálatra érkezik Riyad Mahrez, a Leicester City támadó középpályása a Liverpoolhoz. Ha a dokik mindent rendben találnak, az algériai szélső 49 millió fontért, négy és fél évre írhat alá Klopp csapatához.

Mahrez 2014-ben 450 ezer font ellenében került a Le Havre csapatától a Leicesterhez, ahol a 2015/16-os bajnokcsapat vezére volt - meg is nyerte az év játékosa díjat.

Noha nyáron állítólag tárgyalt a Barcelonával és az Arsenallal, valamint orvosi vizsgálaton járt a Románál, végül mégis maradt a Rókáknál, ahol az elmúlt fél idénye is igen jól sikerült.

A Liverpool a következő PL-fordulóban a Manchester Cityt fogadja az Anfielden. A    a listavezető sikerét favorizálja, Guardioláék szorzója 2.20, Kloppéké pedig 2.90.

11522#10