Bulvár

Hihetetlen záradék, ami alapján Messi ingyen eligazolhatna a Barcából

Az argentin zseni két hónapja hosszabbított a csapattal, és állítólag maga ragaszkodott hozzá, hogy új szerződése tartalmazza ezt a kitételt.

Mint arról már több cikkben is beszámoltunk, Lionel Messi novemberben megújította szerződését az FC Barcelona csapatával, és a katalán gigász 700 millió euróban határozta meg az öt Aranylabdás játékos kivásárlási árát.

Messi nem bízza a véletlenre a jövőjét. fotó: archív

A héten napvilágot látott információk alapján azonban az argentin támadó ragaszkodott egy olyan záradékhoz, amely lehetővé teszi, hogy ingyen távozzon a klubból. Ennek oka pedig nem más, mint a Katalóniában egyre erősödő, függetlenedésért vívott harc, melyben a gárda volt edzője, Pep Guardiola is aktívan részt vett.

Amennyiben sikerülne elérni a Spanyolországtól való függetlenedést, a feltételezések szerint a Barcelona csapatát kizárnák a LaLigából - ennek ment elébe Messi a fent említett kitétellel.

Egyelőre sok a kérdőjel az ügyben, hiszen a gránátvörös-kékek talizmánja már többször is hangoztatta, hogy a Barcából szeretne nyugdíjba menni, tehát amíg nem érkezik róla hivatalos bejelentés, óvatosan, bulvárhírként kezeljük ezt az ügyet.