Bulvár

Mike Tyson belevág a fűbizniszbe, Snoop Dogg pedig segít neki

  • gb1
Címkék:

Január 1-től Kaliforniában is lehet füvezni, a legendás boxoló pedig nem habozott belevágni az iparba.

Az élő legenda, aki 50 győztes meccséből 44-et KO-val nyert meg, most tőle eddig teljesen idegen, Amerikában azonban rendkívül virágzó vállalkozásba fogott: megalapította a 40 hektáros területen fekvő Tyson Ranch-et, ahol kannabiszt fog termeszteni.

Iron Mike most új területen is KO-zhatja riválisait.
A sztár régi hívője a marihuána orvosi célú felhasználásának, és azt reméli, hogy segíthet a növényt övező kutatások új szintre emelésében. Farmjának elsődleges célja, hogy CBD-t (kannabidol) állítson elő - ez a kendernövény azon molekulája amely nem pszichoaktív, és kizárólag a gyógyászatban használják.

Szerencséjére egy óriási tapasztalattal rendelkező "szakember" ajánlotta fel a segítségét, a long beach-i rapper legenda

Snoop Dogg megkereste, hogy hasznos tanácsokat adjon arról, milyen fajtákat érdemes termeszteni.

Az 51-éves bajnok további célja, hogy olyan férfiakat és nőket alkalmazzon, akik a hadseregben szolgáltak, segítve ezzel a reintegrációjukat a társadalomba. Maga a terület is - ahol a farm készül - egy régi katonai reptér mellett található a kaliforniai sivatagban.

A cégét Iron Mike Genetics néven jegyezte be, utalva ezzel egykori becenevére, hiszen így ismerte meg az egész világ, és óriási marketing érték van benne.