Exkluzív

Íme a darts-vb tippjátékok nyertesei

megosztom

Hétfőn este véget ért a 2018-as PDC darts-világbajnokság, a torna alatt a hatharom.com oldalán két tippjátékban lehetett részt venni.

Egyik esetben a tippjátékok aloldalunkon az általunk kiválasztott mérkőzésekre lehetett napról napra tippelni, a verseny végén pedig az összesített ranglista első három helyezettje került díjazásra.

A 701 játékosból 'kozmaalex' nevű felhasználónk tippelt a legjobban, aki egyedüliként lépte át az 1100 pontos határt. Nyereménye egy profi darts csomag, amely táblát (Winmau Blade 5), falvédőt és nyílkészletet tartalmaz. Ezüstérmes lett 'george64', aki egy dedikált Phil Taylor: Erőpróba könyvvel lett gazdagabb, míg a dobogó harmadik fokát 'szell' kaparintotta meg, aki pedig egy Gary Anderson nyílkészletet nyert. 

A verseny alatt minden nap egy Darts 2018 Magazin is gazdára talált, mégpedig a játéknapot felvezető cikkekben feltett kérdésre helyesen válaszolók között.

A sorsolások az alábbi játékosoknak kedveztek: SÖR ÁDÁM, DR_SZAMOCA, TANSHION, SZÓLJONAROCK, PRIGIONI, DITHLER, RÜSMANN, DAGNESS, JÓZSEF SZŰCS, MAKSZIMOVICS GERGELY, GERGŐ WEINERT, GOLDBEARFACE, BLUES555, RVBFAN, ZÉTA FAZEKAS.

 

Gratulálunk a nyertesnek! 

Aki nem tette még meg, az info@hatharom.com-on vegye fel velünk a kapcsolatot a nyereményét illetően.

 

Amennyiben más tippjátékban is szívesen kipróbálnád magad, bátran ajánljuk az NFL-tippjátékunkat, amely hétvégén, a rájátszással párhuzamosan rajtol. 

Kattints a képre és játssz!

megosztom