Spanyol foci

1.20-ért megéghetsz a Reallal, inkább ezeket a tippeket ajánljuk

Csütörtök este 20:45-kor a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén a Real Madrid a Numancia csapatánál vendégeskedik.

A királyi gárda a Barcelona ellen december 23-án hazai pályán elszenvedett 0-3 után próbálhat talpra állni, de formájukat tekintve nem biztos, hogy diadalmenet lesz a csütörtöki kirándulás a Nuevo Estadio Los Pajaritosban.

1x2    
Numancia Döntetlen Real Madrid
9.75 5.75 1.20

Ronaldóék minden sorozatot figyelembe véve legutóbbi 8 meccsük gólaránya 15-10, és csak 3 alkalommal úszták meg kapott gól nélkül a párharcaikat. Zidane társulata azonban nem engedheti meg azt a luxust, hogy a kupában is bakizzon, hiszen a bajnokság már elúszott, a BL-ben pedig a PSG lesz a következő ellenfél, és simán benne van, hogy idő előtt búcsúznak.

"Három sorozatban is versenyben vagyunk, a lelkesedésünk nem lankadt, és megpróbáljuk a maximumot hozni minden meccsünkön. Hiszek a csapatban. Igaz, hogy a Clásicón elszenvedett vereség fáj, de nem fogjuk feladni, minden sorozatban harcolni fogunk." - nyilatkozott meglehetősen pozitívan az as.com-nak Zidane

Tiszteljük a Numanciát és elővigyázatosnak kell lennünk velük, hiszen rendkívül fontos meccs lesz.

- tette hozzá a francia tréner.

Főhet Zidane feje, hiszen egyes források szerint vékony jégen táncol. fotó: realmadrid.com

A Numancia 20 éve már szerzett egy hatalmas skalpot a Copa del Reyben, akkor a Barcelonát sikerült kiejteniük, és csütörtökön egy ehhez hasonló a bravúrnak az első lépését próbálják majd végrehajtani. Jagoba Arrasate a Numancia mestere a marca.com-nak azonban rendkívül földhöz ragadt interjúban fejtegette az esélyeket:


Nevetnem kell amikor azt mondják nekem, hogy a Real Madrid nincs formában, és van esélyünk. 

Ez egy remek lehetőség, hogy megméressük magunkat a világ egyik legnagyobb klubja ellen. A Real egész csapata top kvalitású játékosokból áll. Tisztában vagyunk vele, hogy mekkora a különbség, de meg kell próbálnunk ezt minimalizálni, és a legjobb formánkat hozni a szurkolók segítségével. - mondta Arrasate.

A LaLiga2-ben igaz, hogy jelenleg csak az 5. helyen állnak, de lemaradásuk mindössze 4 pont az éllovassal szemben, ráadásul otthon kifejezetten jól muzsikálnak 8-0-2 mellé 18 gólt termeltek, és csak 6-ot kaptak. Ráadásul a Spanyol Kupa előző fordulójában, a legjobb 32 között az élvonalban (igaz, elég gyatrán) szereplő Málaga együttesét búcsúztatták.

Numancia#esp-numancia#5

Zizou csapatának erőssége az előző idényekben a csapat rotálásában rejlett, idén azonban valahogy nem működik olajozottan a madridi gépezet, néha az első, néha a hátsó szekció mondja be az unalmast. Ami egyelőre biztos, hogy Benzema kisebb sérülés miatt nem lesz a keretben, de minden bizonnyal több kulcsjátékos is a padon kezdi majd a kupameccset. 

Fenntartásainktól függetlenül persze a meccs toronymagas esélyese persze a fővárosi gárda, azonban az @1.20-as vendég oddsot határesetnek véljük, így ezekből a tippekből válogatunk:

  • Mindkét csapat szerez gólt? - Igen @1.80
  • Félidő / Végeredmény - Döntetlen/Real Madrid @3.50
  • Gólszám 3.5 - Kevesebb @1.65
[2678422] 2018-01-04 21:00:00 Numancia - Real Madridx;