Válogatás

Ezek voltak a 2017-es év legjobb tippjei és nyereményei!

Elérkezve az év végéhez ideje felidézni a legszebb pillanatokat. Lássuk a hatharom.com szerkesztői és olvasói mely tippekkel kaszálták a legnagyobbat!

  • A hatharom szerkesztőinek legjobb tippjei 

 

Varin

Viszonylag csendesebb évet zártam fogadási témában, nem sikerült akkora bravúrt elkönyvelnem, mint amikor a 2016-os Eb-re küldtem Marcus Rashfordot, méghozzá igen zsíros, 26-szoros oddsért.

Fotó: Archív

Az idei évben is akadt azonban nagy szorzós kaszálásom, amelyet egy másik manchesteri támadónak, Zlatan Ibrahimovicnak köszönhettem. A svéd csatárcsillag esetében hetekig kérdéses volt, melyik csapatnál folytatja, volt szó kínai csapatról, amerikai gárdáról, a Milanról, az Atlético Madridról és több európai sztárklubról is. Ám végül annál a megoldásnál maradtak a felek, amellyel a MU-fanok és a fogadók is a legjobban jártak, Ibrakadabra aláírt ismét a Unitedhez. Aki velem együtt belevágott ebbe a zsíros oddsba, nyolcszoros pénzzel ajándékozhatta meg magát.

Tomihmv

Több szép fogásom is volt az idei esztendőben, de a legbüszkébb egyértelműen arra a hosszú távú fogadásomra vagyok, amit az oldalt követőek is végig figyelemmel kísérhettek. Mindössze egyszer, a Magyar Kupa fináléja előtt fogadtam vissza, akkor is csak a feltett tétemig, így szép kis profitra tettem szert.

Ivan

Olyan nagyon sokat sajnos nem hozott a konyhára, de mégis erre a tippre esett a választásom. A dartsosok Grand Slam of Darts nevű tornáján járunk, ahol az egyenes kieséses szakaszban az év felfedezettjének kikiáltott angol Rob Cross az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld ellen lépett porondra. A bukik eleve az angol játékost hozták ki favoritnak, azonban egy Instagramon megosztott posztnak köszönhetően meggyőztem magam a papírforma megtippeléséről. Az 50-hez közelítő Barneveld közismerten családcentrikus fickó, így amikor a meccs előtti napon hírt adott arról, hogy újabb unokával lett gazdagabb, biztosra vettem, hogy elengedi a Cross elleni meccset. A találkozó alakulása is erre utalt, hiszen a 10 nyert legre menő meccsen 7-6-ig Barney uralta a játékot, ám a hajrában Cross zsinórban négy leget nyerve behúzta a rangadót. Bár a meccset magyar idő szerint este 11 órakor kezdték el, másnap reggel Barney már Hollandiából posztolt egy újabb képet - kezében az újdonsült unokával...

mr.blonde

Hosszú volt ez az év, így nem igazán emlékszem minden történésre, az viszont még viszonylag friss élmény, hogy milyen szépet sikerült szakítani a Svájc- Magyarország vb-selejtezőben. A magyar csapat formája és a kulcsemberek hiánya véleményem szerint minimális esélyünk volt volt Bázelben, így a mérkőzés előtt a -1.25-ös hendikepre helyeztem el nagyobb csomagot, majd az első 10 perc benyomása alapján pakoltam még rá. 5-2-vel felmosták velünk a padlót a helvétek, az ilyen izgalommentes profitot pedig mindig öröm elkönyvelni. 

 

  • A hatharom olvasóinak legnagyobb nyereményei

 

A hatharom.comTipPics-rendszerébe ebben az évben is szép számmal kerültek feltöltésre vaskos nyereményekről szóló szelvényeket. 

Ezek közül is kiemelkedett 'Rodrigesz' nevű olvasónk kombija, amellyel több mint 500 000 forintot kasszírozott. 

A fantasztikus jelzővel illethető szelvényen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének két meccse szerepelt, az Arsenal - Bayern München és a Napoli - Real Madrid találkozókon is a 'hazai szerez vezetést és vendég' fogadási opció volt a játék. Mivel ezt a két kimenetelt 9. illetve 9.50 szorzón mérték a bukik, Rodrigesz egy laza 85-szörös eredő oddsot fabrikált össze, így a 6000 forint tétjéből 513 000 forintot sikerült csinálni. 

Tovább nyertes szelvényeket itt találsz! 

Szintén ezzel a két meccsel szakított hatalmasat 'szjozsef5525' nicknevű olvasónk, aki a félidő/végeredmény opciókat választotta. Itt már mindkét tippkimenetel 20-szoros szorzót kínált, a kettő együtt pedig 390-es eredő oddsot generált. A szelvényt 500 forintért küldte játékba, a jutalma pedig 195 000 forint lett.

És akkor jöjjön az év legbrutálisabb kaszálása, ami 'Jam' nevű userünk nevéhez fűződik. Olvasónk egy hatos kötéssel próbálkozott, melyet 13 000 forintért adott fel, és mivel mindegyik tippje hibátlan lett, így 65,09-es szorzót csípett meg. Ez pedig óriási kasszát jelentett, hiszen 846 230 forint ütötte a markát! 

 

  • A legnagyobb kaszálások a Tippmixen 

Mint azt bizonyára tudjátok, hétről hétre beszámolunk a Szerencsejáték Zrt. által közzétett eredményekről is. Bizony idén sem maradtunk óriási nyeremények nélkül. 

Mindenképpen a sor elejére kívánkozik egy egy februári Tippmix-szelvény, amelyen egy maglódi fogadó egy 16/20-es kötést adott fel, soronként 10, összesen 48 450 forintért. Mivel a 20 meccsből 18-at eltalált, összességében 26 millió 322 325 forintot vághatott zsebre! 

Ha még olvashatnál a nagy nyereményekről, itt megteheted! 

Augusztusban egy 10 milliónál is többet hozó szelvény vitte a prímet. Egy mohácsi fogadó 8-as kötését összesen 24-szer húzatta le a terminálon, összesen 4200 forintért. Mivel minden megérzése bejött, így 10 millió 541 ezer 70 forintot kérhetett ki a Zrt-től. 

Szintén súrolta a 10 milliós határt egy szadadbattyáni játékos szelvénye, amelyen 5 mérkőzés szerepelt. A szelvényt 10 alkalommal húzatta le, összesen 11 150 forintért játékba küldött szelója pedig szépen fialt, egészen  9 millió 790 ezer 530 forintot nyert vele.