NFL

Ezeket a tippeket ne hagyd ki a szilveszteri pezsgőzés előtt

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL 17. játékhetére.

Los Angeles Chargers-Oakland Raiders
Tipp: Chargers
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Kevés izgalom maradt az alapszakasz utolsó fordulójára, ez azonban éppen egy olyan meccs, ahol legalább egyik félnek lesz tétje. A Chargers ugyanis 8-7-tel áll és nyernie kellene ahhoz, hogy rájátszásba jusson. Erre minden esélye megvan Philip Riverséknek, akihez az az Oakland látogat, aki három meccs óta nyeretlen, hétfő esti rangadót játszott - tehát kevesebbet pihenhetett -, és legutóbb is idegenben kényszerült pályára lépni. 

Kötelező győzelem előtt a Chargers. - Fotó: nfl.com

A vendégek biztosan szeretnének borsot törni a rivális orra alá, de miután a labda mindkét oldalán gyengébbek, így meglepetés lenne, ha ez sikerülne nekik. A kulcs vélhetően a gyenge passz elleni védekezésük lesz, ezt a már 4000 passzolt yard felett járó Rivers kényelmesen büntetheti meg. És hát meg kell említeni a Bosa - Ingram pass rush duót is, akik bármikor képesek meccset eldönteni. Lehet, hogy nem lesz több 1 TD különbségnél, de ahogyan múlt héten, úgy most is behúzza a W-t a Chargers és ezzel mindent megtesz a playoffért. 

Seattle Seahawks-Arizona Cardinals
Tipp: Seahawks
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

A másik konfereciában még a 9-6-tal álló Seattle sincs biztonságban, ha viszont Russel Wilsonék hozzák a győzelmet, akkor azzal nyomást helyeznek a rivális Falcons együttesére - ám sorsuk még így is a tavalyi döntős kezében van. A rájátszásra már esélytelen, és az egész szezonban szenvedő Arizona ellen ezt illene megcsinálniuk. Egy pozitívum van a vendégeknél, a védekezésük futás ellen egész korrekt. Ezt leszámítva viszont rengeteg helyen sebezhető a csapatuk. Különösen gyengék támadásban, ami a Seattle ellen nem túl jó ómen. 

Egyszerűen jobb csapat a Seahawks, azt a luxust pedig nem engedhetik meg, hogy egy vereséggel esélyt se adjanak maguknak a playoffra.

hatharom.com
Los Angeles Chargers-Oakland Raiders Chargers
Seattle Seahawks-Arizona Cardinals Seahawks
@ 1.56
Fogadási határidő: 19:00

Részletek a képre kattintva!