Premier League

A Chelsea-vel és a Liverpoollal nyernénk

A Chelsea-Stoke és a Liverpool-Leicester meccsekkel nyernénk a Premier League 21. fordulójában.

Többek közt Cahillék sikerére fogadunk szombaton. - Fotó: Twitter

Chelsea-Stoke
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Ismét formában van a Chelsea, Antonio Conte együttese ugyanis az elmúlt öt tétmeccséből csak egyet nem húzott be, de akkor is legalább egy pontot szerzett. Ezzel szemben a Stoke nincs a topon, igaz, a csapat kezd kilábalni a hullámvölgyből, hiszen az elmúlt két ütközetén négy pontot gyűjtött.

Ettől függetlenül a szombati találkozó esélyese egyértelműen a Chelsea, amely alakulatból egyedül David Luiz marad majd ki sérülés miatt, míg a vendégeknél  Stephen Ireland, Bruno Martins Indi és Kurt Zouma biztosan, míg Erik Pieters, Jesé, Glen Johnson és Ryan Shawcross vélhetően nem lép pályára.

Ha pedig mindezekhez hozzátesszük, hogy a Stoke házon kívül borzasztóan gyenge az idei szezonban - 1-3-6 a mérlege 10-22-es gólaránnyal megspékelve -, akkor bizony óriási favoritnak számít a londoni gárda a hétvégén. Az egymás elleni eredményeket alapul véve joggal bízhatunk benne, hogy a Chelsea-siker mellett gólparádét is hoz a találkozó, ami a felek utolsó három egymás elleni tétmérkőzésére rendre jellemző volt.

[2522944] 2017-12-30 16:00:00 Chelsea - Stoke Cityx;

Liverpool-Leicester
Tipp: Liverpool
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Remek formában várja a Liverpool a hétvégi mérkőzését, hiszen egyrészt 14 tétmeccs óta veretlen, másrészt karácsony másnapján 5-0-ra verte meg az Anfield Roadon a Swansea együttesét. Jürgen Klopp játékosainak ki sem kellett hajtaniuk magukat, vagyis a kulcsjátékosok tudtak pihenni bőven a walesiek ellen. A Leicester ugyanakkor botladozik mostanság, az év végi hajtásból eddig igen rosszul jön ki, hiszen immáron négy tétmérkőzés óta nyeretlen, s a bajnokságban mindössze egyetlen egy pontot szerzett ezen időszakban.

A vendégeknél ráadásul a két évvel ezelőtti bajnokcsapat alapemberei közül Robert Huth és Danny Simpson továbbra is maródi, de Adrien Silva sem bevethető. A hazaiaknál pedig csak a szokásos - Bogdán Ádám, Nathaniel Clyne, Alberto Moreno, Jordan Henderson, Marko Grujics, Daniel Sturridge - kimaradók leszek, akiket már hetek, sőt hónapok óta nélkülöznie kell az LFC-nek.

Ősszel a Liverpool nyerni tudott Leicesterben a bajnokságban, az Anfield Roadon is a legutóbbi két meccs után a Vörösök örülhettek, ezek, illetve a fentebb elhangzottak tükrében úgy véljük, hogy ezúttal is Jürgen Klopp együttesének áll a zászló.

[2522947] 2017-12-30 16:00:00 Liverpool - Leicesterx;
hatharom.com
Chelsea-Stoke Hazai és több, mint 2,5 gól
Liverpool-Leicester Liverpool
@1.89
Fogadási határidő: 16:00