Premier League

Nagyágyúkra fogadunk a karácsonyi PL-fordulóban

A Tottenham-Southampton, a Chelsea-Brighton és a Manchester United-Burnley meccsekkel nyernénk december 26-án.

Győzelmet várunk a Tottenhamtől kedden. - Fotó: Twitter

Tottenham-Southampton
Tipp: Tottenham
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Úgy tűnik kijózanodott a Tottenham a manchesteri pofont követően, hiszen a szezon meglepetéscsapatának, vagyis a Burnleynek az otthonában szombaton 3-0-ra tudott győzni, méghozzá Harry Kane mesterhármasával.

Az angol támadó az év végére tehát formába lendült, de az egész 2017-es esztendeje parádés volt, hiszen a hétvégén szerzett találatainak köszönhetően beállította Alan Shearer csúcsát, ami az egy naptári évben szerzett gólok számát illeti. Kane 36-nál tart jelenleg, s biztosak vagyunk benne, hogy kedden arra törekszik majd, hogy legalább egy gólt szerezzen, hogy egyedüli csúcstartó legyen.

Erre pedig bőven van esélye a Tottenham 10-esének, mivel a Southampton pocsék formában van, ugyanis a legutóbb hat tétmeccsén nem tudott győzni, s a nagyobb csapatoktól szinte kivétel nélkül mindig kikapott.

Ha pedig ehhez hozzátesszük azt, hogy a Spurs tavaly oda-vissza legyőzte a délieket, továbbá a Tottenham az előttünk álló hétvégén nem lép pályára, hanem csak egy hét múlva, vagyis borítékolható, hogy nem tartalékolnak a hazaiak, akkor számunkra nem kérdés, hogy kire fogadunk a felek karácsonyi ütközetén.

[2522940] 2017-12-26 13:30:00 Tottenham Hotspur - Southamptonx;

Chelsea-Brighton
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.17 @ Tippmixpro

Lezárta hétmeccses nyeretlenségi szériáját a Brighton együttese, hiszen szombaton 1-0-ra győzte le hazai pályán a Watfordot. Chris Hughtonék tehát jó előjelekkel várja a Stamford Bridge-i kirándulást, ám vélhetően elengedik a keddi mérkőzést.

Hogy miért? Nos, az újonc szombaton Newcastle-be látogat, ahol lényegesen több esélye van jó eredményt elérni, ráadásul az a találkozó "hatpontos", főleg, hogy a Szarkák nyerni tudtak múlt héten a West Hamnél.

Egyébként is a Brighton a nagyok ellen házon kívül rendre nagyon könnyen megadta magát, a Chelsea parádézik újabban hazai pályán a Premier League-ben, ráadásul a hazaiak házi gólzsákjának, Alvaro Moratának lejárt az eltiltása, vagyis frissen léphet pályára kedden.

És, ha megemlítjük még azt, hogy a felek közt jelentős minőségbeli különbség van a hazaiak javára, akik ráadásul győzelmi kényszerben is vannak, akkor egyértelmű, hogy a Chelsea-re tesszük a pénzünket a Brightonnal szemben kedden.

[2522934] 2017-12-26 16:00:00 Chelsea - Brightonx;

Manchester United-Burnley
Tipp: Manchester United
Odds: 
1.20 @ Tippmixpro

Ahogy fentebb is említettük, a Burnley az idei Premier League-szezon meglepetéscsapata, azonban úgy tűnik, hogy a bordó-kék együttes kezd kipukkadni.

A Burnley ugyanis az újonc Brighton ellen csak gól nélküli remire volt jó, majd hétvégén komoly pofont kapott hazai pályán a Tottenhamtől. Mindez pedig annak köszönhető, hogy Sean Dyche mester legjobbjai kezdenek kidőlni, az Old Traffordon ugyanis Tom Heaton, Robbie Brady, Chris Wood, James Tarkowski, Dean Marney, Stephen Ward és Jonathan Walters sem lép pályára.

José Mourinho sem lehet büszke fiai múlt heti teljesítményére, hiszen a Manchester United kiesett az Angol Ligakupából a másodosztályú Bristol Cityvel szemben, majd a Leicester otthonában játszott 2-2-es döntetlent úgy, hogy a Rókák az egyenlítő találatukat emberhátrányban, a 94. percben vitték be.

A Vörös Ördögöknél is lesznek kimaradók szép számmal, hiszen Michael Carrick, Eric Bailly, Marouane Fellaini, Antonio Valencia és Chris Smalling kihagyja a karácsonyi meccset, ugyanakkor a hazaiaknak annyira mély és minőségi keretük van, hogy ezen játékosok hiányát sem kellene, hogy megérezze a csapat a Burnley ellen.

Noha nem lesz ez egyszerű menet Mourinhóék számára, de, ha ezt a kötelezően behúzandó meccset nem hozzák hazai pályán, akkor komoly bajba kerülhetnek a folytatást illetően, többek közt ezért is fogadunk a Manchester Unitedre.

[2522938] 2017-12-26 16:00:00 Manchester United - Burnleyx;
hatharom.com
Tottenham-Southampton Tottenham
Chelsea-Brighton Chelsea
Manchester United-Burnley Manchester United
@1.90
Fogadási határidő: 13:30