Angol foci

Kane lett az év gólvágója, otthon botlott a MU

A United rangadón veszített két pontot, így a városi rivális végképp eldöntheti a bajnoki címet.

Rekorddöntéssel és gólparádéval kezdődött a 20. forduló, amikor is a kora délutáni mérkőzésen a Tottenham látta vendégül a Southamptont.

Íme Kane rekorddöntő gólja

Természetesen ki másról, mint Harry Kane-ről szólt ismét a találkozó, aki a Burnley elleni mesterhármasát követően a Szentek hálóját is egy triplával terhelte meg. Az angol válogatott klasszis ezzel nem csak a Premier League történetének legtöbb gólját szerezte egy naptári év alatt, de a 2017-es esztendőt tekintve sem szerzett nála senki több gólt.

Az élen állók közül a Chelsea 2-0-ra tudott nyerni a Brighton ellen, míg a Manchester United hazai pályán bukott a Burnley ellen, amely újabb ziccert adott Pep Guardioláék kezébe.

José Mourinho fiai 50 perc után kétgólos hátrányba kerültek az idei szezon meglepetéscsapata ellen, az egyetlen pontot pedig a 91. percben Lingard szerezte meg csapata számára.

A nap zárómérkőzését a Liverpool és a Swansea játssza egymással a Mersey partján, szerda este a Manchester City a Newcastle United vendége lesz, míg a fordulót csütörtökön a Crystal Palace és az Arsenal zárja.

2017-12-26;47
2017-12-27;47
2017-12-28;47
237903