Sportfogadás

Így lehet kis oddsokkal biztosan kaszálni!

Egy igen profitábilisnak tűnő takikát ajánlunk a téli átigazolási szezonra. A haszon kicsi, de kockázat szinte nincs is.

Hamarosan kinyílik a 2018-as téli transzferablak, beindulhatnak a játékosvásárlások. Ami már szinte biztosnak tűnik, hogy a szezon legdrágább átigazolása Diego Costa lesz, aki 66 millió euróért költözik Londonból Madridba. De lássuk, mi a helyzet a többi játékossal, kiknek a maradásával lehet bezsebelni némi aprót a következő másfél hónapban.

Fotó: Archív

Amit nagyon fontos tudni, ha ilyen jellegű fogadásokra adjuk a fejünket, az az, hogy a sztárcsapatok nem szeretnek ilyenkor játékosokat eladni. Nagy átlagban el lehet mondani, hogy szinte minden játékos ára feljebb megy, hiszen a pótlás a szűkös határidő miatt szinte lehetetlen, ráadásul a csapatba beépíteni is kevesebb idő áll a trénerek rendelkezésére.

Legdrágább 2017-es téli átigazolások
Játékos Honnan Hová Mennyiért (millió font)
Óscar Chelsea Sanghaj SIPG 52
Draxler Wolfsburg PSG 34.1
Gabriel Jesus Palmeiras Man. City 27
Guedes Benfica PSG 25.5
Payet WHU Marseille 25

Érdemes ezzel kapcsolatosan megnézni a tavalyi téli klubváltásokat, amikor is Óscar 52 millió fontja vitte a prímet, ám az az év üzlete volt a Chelsea számára, hiszen egy cserejátékosról volt szó, nem kezdőről. Rajta kívül alapember egyetlen nagyobb klubból sem távozott!

Próbáltunk felsorolni néhány olyan futballistát, akinél szinte elképzelhetetlen a klubváltás és igaz, hogy az odds igen alacsony, de a profit több esetben is szinte garantált.

Oddsok a játékosok átigazolására
Játékos Klub Maradás szorzója
Alexis Sánchez Arsenal 1.42
Antoine Griezmann Atlético Madrid 1.10
Javier Mascherano Barcelona 1.15
Mesut Özil* Arsenal 1.25
Philippe Coutinho Liverpool 1.20
Riyad Mahrez Leicester 1.73
Robert Lewandowski Bayern München 1.01
Sergio Agüero Manchester City 1.05
Thomas Lemar Monaco 1.20
Virgil van Dijk Southampton 1.20
Pierre-Emerick Aubameyang Dortmund 1.12

Persze vannak a felső listában is olyan nevek, akikkel lehet, hogy kicsit óvatosabban kell bánni, elég ha csak Alexis Sánchezre vagy Mesut Özilre gondolunk, akiknek nyáron lejár a szerződésük. Arra azonban vajmi kevés esély van, hogy például Agüero, Aubameyang vagy Griezmann távozik, márpedig ezekre a játékosokra is van egy jó kis kamat.

Szerintetek kikre érdemes fogadni, kik maradnak biztosan jelenlegi állomáshelyükön?