NFL

Két tutit kínálunk a bejgli mellé

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL 16. játékhetére.

Carolina Panthers-Tampa Bay Buccaneers
Tipp: Panthers -3.5
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Papíron rangadó, valójában csak a Carolina számára bír téttel ez a csoportmeccs, a vendégek ugyanis 4-10-zel idén nem voltak tényezők, míg a hazaiak az utóbbi időben begyújtva a rakétákat, megindultak a csoportelsőség felé vezető úton. 

Nem egy kaliber a két csapat, a Tampánál a labda mindkét oldalán komoly gondok vannak. A védelmük a legtöbb yardot nyeli be levegőben, ami többek között a gyenge pass rush-nak köszönhető. Nehéz elképzelni, hogy éppen Cam Newtonék ellen táltosodnak majd meg, aki ihletett formában játszik.

Newtonra nem lesz ellenszere a Tampának.- Fotó: nfl.com

A Tampa offense is tudása alatt játszik, Jameis Winstonnak ugyan voltak jó meccsei, de borzasztó hullámzó a teljesítménye. Az utóbbi időben a fal sem a legjobb munkát végezte előtte, ami nem túl jó ómen a Panthers ellen. Az odavágón semmi esélyt nem hagytak Winstonnak, aki így pályafutása eddigi legrosszabb NFL-meccsét játszotta. De a korábbi két szezonban sem brillírozott a Carolina ellen, és valószínűleg nem most fog megtörni a jég. 

Tampában 14 pontot tett közé a Panthers, lehet most kicsit szorosabb lesz, de magabiztos győzelmet várunk Newtonéktól.

New York Jets- Los Angeles Chargers
Tipp: Chargers
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A Chargers győzelmi kényszerben van, mert ha nem nyernek, biztosan nem jutnak rájátszásba. Az ellenfelük nem lesz nehéz, ugyanis a Jets McCown sérülése után végképp elszállt. Támadásban az újonc irányító Bryce Petty nem sok jóra számíthat a liga egyik leghatékonyabb védelme ellen. Az Ingram-Bosa duó folyamatosan siettetni fogja, a mélységi elkapóit pedig leveszi a pályáról a secondary, ezért egyedül a rövid passzokra és a futókra alapozhat. Denzel Perryman kiesése miatt a futójáték egészen addig működhet, amíg a meccs szoros. Erre azonban elég kevés esélyt látunk, mert a Chargers-nek az életben maradás miatt nagyon kaparnia kell, ezért Rivers-ék nem fognak semmit a véletlenre bízni. Ha Melvin Gordon-t képes is lesz valamennyire limitálni a Jets front7, az elkapókat képtelenek lesznek megfogni ugyanis a secondary nagyon gyenge erőkből áll. Nyomást pedig szintén nem tudnak helyezni az ellenfelek irányítóira, így Rivers nyugodtan passzolhatja szét őket.

hatharom.com
Carolina Panthers-Tampa Bay Buccaneers Panthers -3.5
New York Jets- Los Angeles Chargers Chargers
@ 1.76
Fogadási határidő: 19:00

Részletek a képre kattintva!