Foci-vb 2018

2.25-ös oddson fogadható Henrik Larsson vb-tippje

A legendás futballista szerint a svéd válogatott képes lehet továbbjutni csoportjából.

Svédország az egyik legnagyobb szenzációt hajtotta végre, hiszen a pótselejtezőn Olaszországot elütve a továbbjutástól kiharcolta az indulást a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokságon. Az északiak a sorsolásnál sem lehettek elégedetlenek, hiszen Németországgal, Mexikóval és Dél-Koreával kerültek egy csoportba. Innen akár a továbbjutás is összejöhet a svédeknek, legalább is a 106-szoros válogatott svéd legenda, Henrik Larsson szerint, aki korábbi világbajnoki tapasztalatai alapján tette meg tippjét

Henrik Larsson a 2002-es világbajnokságon. - Fotó: skysports.com

"Emlékszem az első világbajnokságomra (1994, USA). A legtöbb meccsen a padról álltam be, de tudtam a szerepem és a lehető legtöbbet próbáltam kihozni magamból. Emlékszek a brazilok ellni szép pillanatokra."

Jövő nyáron a legtöbb svéd játékosnál szerepet fog játszani az idegesség, ugyanis sokuk első világbajnokságukra készülnek. Ahhoz, hogy a válogatott sikeres legyen, mindenkinek ismernie kell a szerepét. Fontos, hogy mindenki hozzájáruljon ahhoz, amit megbeszélnek. 

- fejtette ki véleményét Larsson és hozzátette, hogy pontosan tudja, hogy nincs könnyű meccs a vb-n. 

"Németország a legnagyobb favorit a csoportgyőzelemre, míg Svédország és Mexikó harcolhat a második helyért. Dél-Korea mindig sötét ló és soha nem lehet félvállról venni. Ezek alapján, Svédországnak jó esélye van továbbjutni a csoportból." - mondta a 46 éves svéd legenda, aki szerint a svédek nem fognak annyival megelégedni, hogy kijutottak.

Nagy hőstettet hajtott végre a svéd válogatott. - Fotó: skysports.com

Már önmagában a kijutás nagyszerű eredmény egy olyan kis országnak, mint a miénk, de ismerve az edzői stábot és a játékosokat, nem fognak megelégedni ennyivel.

"Úgy látom, hogy Svédországban ott van a fejlődés lehetősége, a csapat legfontosabb meccse pedig a Dél-Korea elleni első találkozó lesz. Ha sikerül győzni vagy döntetlennel zárni, az komoly lendületet adhat. Számos nagy torna tapasztalata alapján, megértettem, hogy mennyire fontos a korai jó rajt.

Ha Svédországnak sikerül megcsípnie a második helyet, míg Brazília nyeri a csoportját, akkor a folytatás már nem ígérkezik egyszerűnek. De a svédek megmutatták már, hogy mennyire szívósak és underdogként is képesek nyerni, minden nyomás pedig Brazílián lesz."

- vélekedett Larsson. 

A svéd továbbjutás 2.25-ös oddson fogadható, míg a végső győzelemre 100.00-as oddsot kapunk az állami irodában.

Ki nyeri a 2018-as világbajnokságot?
   
Németország 5.75
Brazília 6.25
Franciaország 6.75
Spanyolország 8.25
Argentína 10.00
Belgium 13.00
Anglia 17.50
Portugália 26.00