Premier League

Gólokkal kaszálnánk a Premier League-ben

A West Ham-Newcastle és a Burnley-Tottenham meccsekből húznánk hasznot szombaton.

West Ham-Newcastle
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Óriási gödörbe került a Newcastle együttese, hiszen a Szarkák a legutóbbi kilenc bajnoki meccsük közül mindössze egyszer tudtak pontot szerezni, akkor is csak döntetlenre voltak jók a West Bromwich ellen. Így pedig győzelmi kényszerben lépnek pályára szombaton, hiszen ha egy közvetlen riválisuk ellen sem sikerül nyerniük, akkor kőkemény napok várnak a csapatra.

Ezzel szemben a West Ham kezd magára találni, hiszen az utolsó három bajnokiján hét pontot gyűjtött, így a londoniak elmozdultak a kiesőzónából, sőt már két egységgel megelőzik a kiesést jelentő, 17. helyen tanyázó szombati riválisukat.

Mindkét csapatnak csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, főleg, hogy hatpontos mérkőzésről beszélünk. Így pedig simán benne van a meccsben egy adok-kapok találkozó is, mint amilyen a két csapat augusztusi ütközete volt, amikor is az újonc 3-0-ra tudott nyerni hazai pályán. Ha három találat ezúttal nem is, de úgy véljük, hogy kettő simán benne van a pakliban.

[2522932] 2017-12-23 16:00:00 West Ham United - Newcastle Unitedx;

Kane-ék meccsén is legalább két gólt várunk. - Fotó: Twitter

Burnley-Tottenham
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Kiváló szezont fut a Burnley, hiszen egy fordulóval fél táv előtt a hatodik helyen tanyázik, pedig a szezon előtt sok szakíró biztos kiesőnek titulálta a bordó-kékeket.

A Tottenham ugyanakkor nem lehet teljesen büszke az idei produkciójára, hiszen épp egy ponttal lemaradva a Burnley mögött helyezkedik el a tabellán, ráadásul egy hete 4-1-es vereséget szenvedett el a Manchester City otthonában.

A vendégeknek egyrészt az előzés, másrészt az önbizalmuk visszaszerzése érdekében kell nyerniük a hétvégén. Ugyanakkor a Burnley roppant szívós az idei szezonban, főleg a Turf Mooron, ahol sokan fejet hajtottak már idén. 

Noha a hazaiak otthoni környezetükben nagyon kevés gólos mérkőzéseket játszanak, a Tottenham habitusából és formájából kiindulva úgy véljük, hogy könnyedén összejöhet két találat a felek hétvégi meccsén, mint ahogy összejött a felek elmúlt három tétmérkőzésén is.

[2522925] 2017-12-23 18:30:00 Burnley - Tottenham Hotspurx;
hatharom.com
West Ham-Newcastle Több, mint 1,5 gól
Burnley-Tottenham Több, mint 1,5 gól
@1.76
Fogadási határidő: 16:00